Ugrás a fő tartalomra

Városnapok,kézműves vásár

Egy ideje már játszom a gondolattal,hogy kipróbálom magam egy kézműves vásáron is.
Adél bíztatására és Irma segítségével az idén belevágtam.Némi bonyodalommal fűszerezve,
nagyjából jól sikerült...


De câţiva ani mă tot găndesc să particip şi eu la un târg meşteşugăresc.Anul acesta m-am
prezentat şi eu la târgul organizat de Zilele Oraşului.Dacă uităm de greutăţi,a fost frumos...




Cégér...

Firmă...

A csemeték segítenek...

Plozii mă ajută...

Kész!

Gata!
Tömeg...sajnos nem volt mindig ilyen.

Mulţime...din păcate nu era totdeuna aşa de multă lume.


Segítségeim,a lányom barátnői.Eszter végig ott volt,Noémi is besegített.

Prietenele fetei mele,ajutoarele mele.


Tapasztalatcsere,avagy foltosok,ha találkoznak :-) Sajnos,a Fuji bedöglött,nem tudok képeket mutatni Kinga gyönyörű foltos táskáiról és a vásár többi résztvevőjéről sem.


Schimb de experienţă :-) din păcate Fuji s-a stricat,nu am poze despre frumoasele genţi patchwork făcute de Kinga,şi nici despre ceilalţi participanţi.


Megjegyzések

Ahama üzenete…
Gratulálok, nagyon hangulatos volt a sátrad. Mennyi mindent csináltál! Jó a cégér is.
A vásárok sikere meg változó, egyszer jobb, máskor kevésbé ne add fel, szerintem mindenképpen ott a helyed.
katafolt üzenete…
Köszi,Ahama,szeretnék még menni,de
megijesztett,hogy csak ennyire bírom
a strapát:a közepén kidőltem.Aztán a
harmadik napra lábra álltam valahogy.
Fárasztóbb,mint gondoltam,hozzá kell szokni.Ezt leszámítva tényleg jó volt.
Monika üzenete…
Milyen jó,ilyen nagy mosollyal látni téged!!!!:)))
És mennyi gyönyörű kézműves portéka van,volt ott!!!!
Monique A. üzenete…
Un stand bien accueillant et surtout, une très jolie bannière.
Tes poupées sont adorables.
...tiktakro... üzenete…
ha! sa ma fii vazut cum am stat cu ochii pe fiecare piesa ce-ai expus-o in stand...sa fii vazut cit am studiat totul...te-ai fi distrat!si ce chef de munca imi dai tu mie, Katy draga!! Am vazut ca ai vindut pisica si tilda...si poate altele multe...acum ma maninca degetele sa ma pun la "treaba"...stii tu ce! ;))
Felicitari , ai avut un stand perfect : curat, ordonat,colorat, vesel, plin de personalitatea ta. Te admir!
katafolt üzenete…
Köszönöm,Mammka!


Merci,Monique,je n'ai plus de poupées,mais je ferai encore d'autres
:-)


Merci,dragă Teodora,cu ordonat m-ai
prins:de fapt sunt persoana cea mai dezordonata din lume,insa acest fapt ma enerveaza mult :-( ori :-)
lomaquilt üzenete…
Kezdetnek és tapasztalatnak megérte biztos! Gratulálok és csak igy tovább! Probáld meg átgondolni miért fáradtál ki és ennek megfelelően javitani a legközelebbi vásáron. Biztos túl sokat adtál magadból és ez elvette az energiádat. Internetes eladással nem próbálkoznál? Én az ilyen vásárokon az eladókon azt szoktam látni, hogy 1. unottan szinte lekezelően bánnak a vavőkkel (nem nézik ki belőle, hogy őt is őrdekelheti!) 2. nagyon kedvesek szinte rábeszélők alig hagyják elmenni az embert. Na ha e között a kettő között van az eladó, akkor biztos el is ad és megvan a sikerélménye, ami feldobja és nem fárad el!
Trudi üzenete…
Örülök, hogy sikerült megvalósítanod az ötleted! Hol volt ez a vásár?
katafolt üzenete…
Komórka,nem egyszerű fáradtság volt,gyomorgyulladás nagy fájdalommal és lázzal.Persze előzőleg túlaggódtam a dolgot,de 1o nap picit kevés a felkészülésre(egy kedves ismerős visszalépett,az ő sátorhelyét örököltem,ennyi időm maradt)Igaz,hogy rég ábrándoztam már erről,de ábrándozni és összehozni adott időre,az két külön dolog.A nővérem és a gyerekek sokat segítettek.A következőt majd jobban csinálom,vagy legalább tudni fogom,hogy fárasztó lesz:1o-13 órát
kintlenni és közben mosolyogni és elmondani kb.ugyanazt milliószor,egyedül ezt nem tudtam volna,a lányok viszont végig állták a sarat.
Úgy láttam,tetszett az embereknek,sajnálom,hogy nem fotóztam,néhány elragadtatott nézelődő arc annyira jó volt,emléknek is,nem csak reklámnak jó lenne...:-)

Trudy,itt Csíkszeredában volt,a központi parkban szervezték,nagyon szépen.Egy körből sugároznak ki a sétányok,a két oldalon,mint utcácskák álltak a sátrak.Szép idő
volt,és mindenki nagyon rendes volt velem.Nem ismertem senkit a szomszédaim közül,de semmi ellenérzést vagy irigységet nem észleltem,sőt...a jó helyekért kellet volna jobban harcolni,már előző este sokat lefoglaltak,de nekem jó volt az is,ami maradt:a játszótér irányában választottam sátrat.
BMonica üzenete…
Acum imi pare si mai rau ca nu am ajuns la Ciuc sa vad si eu "pe viu" standul tau (l-am examinat acum in poze ;)). L-ai aranjat foarte frumos. Mi-a placut cum ai atarnat pernele :) - mie nu mi-ar fi dat prin cap!...
Bravo-bravo-bravo! Jos palaria in fata ta! Iti doresc numai succese in continuare.
katafolt üzenete…
Merci,Monica,anul viitor poate vii si tu!
Jackie üzenete…
This looks fascinating..I often visit youir blog but don't understand a word of it! The pictures have me wondering.
katafolt üzenete…
Thank you,Jackie!
Alexandra üzenete…
Am ajuns si eu acasa si citesc cu bucurie articolul tau despre targ -in primul rand ma bucur ca te vad pe tine, Kati, si pe copiii tai, iar bannerul KATAFOLT este genial!!! Sper ca te-ai si distrat dupa atata munca, si ca ai si vandut. Bravo!
Sanda
katafolt üzenete…
Merci,Sanda!Şi-şi...am povestit totul pe grup :-)
Juhizs üzenete…
Hangulatosak a fotók, szerintem is szép volt a standod.
Neked annyi mindened van Kata, szerintem félre kellene raknod a foltos munkákból (a kisebbekből, közepesekből) egy-egy prototípust, amit nem ajándékozol el, nem adsz el, hanem ilyen váratlan alkalmakra aranytartalékolod. Akkor kevésbé izgulnál, felkészültebb lennél, és mellé raknád a frissebb munkákat, azzal kiegészítenéd.
Bizony fárasztó lehetett, ha nincs az ember ehhez hozzászokva.
De, nem baj, még sok ilyen lesz, és edződni fogsz ;-)
katafolt üzenete…
Köszi,Juhizs,igen ez az elv,csak soha nem sikerült még betartani...majd ebben is edződöm.:-)
Dora üzenete…
Super tare a fost standul! Colorat cum imi place si mie ;)
ezkriszti üzenete…
Húúú, micsoda izgalmak történtek itt. Gondolom az első alkalom a legkimerítőbb, mert még nem tudod mire számítsál. Nagyon barátságos volt a sátrad, igazi Katafolt-os.
katafolt üzenete…
:-)igen,nagyon érdekes volt,bonyodalmas,de valahogy túllettünk rajta,s legalább száraton megúsztuk,ugyanez záporban azért bele sem merek gondolni,milyen lett volna...
Kicsoda üzenete…
Hat ez tenyleg nagyon szep sator, en is elnezelodtem volna szivesen:-))
Most mar ha `csak ugy` csinalsz valamit, nem fogom kerdezni, hogy mire keszul;-)
Egyebken en mindig ugy orulok, mikor latom, hogy mennek a vasarok es viszik a varrott dolgokat, mert hogy mi szeretjuk es becsuljuk egymas dolgait, az jo, de hogy `hozza nem ertok` is szeretik, ez nagyon nagy orom.
katafolt üzenete…
Igen,Kicsoda,ez tényleg olyan jó,még akkor is,ha csak nézik és nem is vásárolnak...az biztos,hogy sokáig fogok emlékezni az elismerő pillantásokra.Az is érdekes,hogy kiknek tetszik.Nem egy,jó nagypapakorban levő bácsi gyönyörködött hosszú percekig nálunk,olyan is volt,aki többször visszajött :-)

Nnna,most megpróbálom közzé is tenni ezt a megjegyzést.Ennél a bejegyzésnél ugyanis megőrült a blogger,írtam az indexen is.Eltűnt tíz megjegyzés,és úgy került újra elő,hogy tíz másikat küldtem.A levelezőmben én tudom olvasni az üzeneteket,de itt csak akkor,ha tízet törlök,majd újra elküldök :-(((

Ez a magyarázata annak,hogy az elküldött üzenet helyett én jelenek meg egy pont vagy vesszőcske társaságában :-)
Elena üzenete…
Katiii, esti o minunatie! Sa nu te lasi si sa participi mereu la targuri! Faci niste lucruri asa frumoase! Te felicit. Elena

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi