2011. április 30., szombat

OlajügyKis segítség új (és régebbi) varrógép-tulajoknak. Ez a videó olyan szépen mutatja be az olajozást, hogy öröm nézni. Berninához van, de más géphez is hasznos( kivéve talán a fekvő orsós gépeket, nem tudom, olyanom még nem volt).


 Un pic de ajutor noilor proprietari de maşină de cusut(dar util şi celor cu experienţă). Acest video explică foarte frumos cum se unge maşina de cusut. E pentru Bernina, dar este de folos şi la alte tipuri de maşini ( poate mai puţin la cele cu suveică orizontală).

2011. április 26., kedd

Non-couleur

  

Színtelenül, horgolt csipkével, két belső zsebbel, állítható füllel. A boltban.

   Fără culori, cu dantelă croşetată, cu două buzunare interioare şi breteaua reglabilă. În magazin.

2011. április 23., szombat

HúsvétÁldott húsvétot kívánok minden kedves olvasómnak!Paşte fericit!

Joyeuses Paques!

Happy Easter!

2011. április 19., kedd

Nekem is kell

...egy ilyen táska, valaki igazán megvarrhatná :). A modell Noémi unokahúgom táskája, az Inextex-projektből végül kimaradt tulipánommal. Majdnem ugyanolyant akartam, de valahogy belekerült némi barna is.

 Vreau şi eu o geantă asemănătoare. Cineva ar trebui să-mi-o coasă :). Modelul era geanta nepoatei mele Noémi, cu laleaua nefolosită la proiectul Inextex. Am vrut să fie aproape la fel, dar cumva am ajuns să folosesc şi maro.

2011. április 14., csütörtök

2011. április 13., szerda

2011. április 11., hétfő

2011. április 8., péntek

Falra mászunk! No, nem kell megijedni, még legalábbis nem én, csak a rátéteim :). A tavaszi nagytakarítás nálam felér egy bevásárlással. Olyasmiket találok, amikre vagy nem is emlékszem, hogy valaha megvettem, vagy pedig azt hittem, régen elhasználtam már. Most ezek a faliképtartók kerültek elő, hozzájuk illeszkednek a képek.
A macskás fent van már a boltban, a nyulat is felteszem később.


Itt a nyuszi.

 Ne urcăm pe perete!
Nu vă speriaţi, nu eu, cel puţin deocamdată, doar aplicaţiile mele. La mine curăţenia generală echivalează cu o cumărătură ca lumea. Găsesc lucruri de care am uitat de tot sau credeam că le-am folosit de mult. Acum mi-au ieşit în cale câteva agăţătoare, le-am cusut nişte tablouaşe. Pisoiul pozează deja în magazin, iepuraşul va fi postat mai târziu.

Iepurilă e aici.

2011. április 1., péntek

Nyulak a kertben Javíthatatlan anyaghalmozó vagyok. Hiába rámolok és selejtezek szigorúan heteken keresztül, ha az első adandó alkalommal kitöltöm a keletkezett űrt. A nagy mintás epres anyag még el sem  fogyott rendesen, sikerült gyorsan beszereznem jó áron vagy nyolc méter piros és fehér ribizlit. Ezért ülnek a nyulaim húsvéti díszlet helyett nyári kertben :).

A boltban.

 Sunt o colecţionară de materiale incorigibilă. Degeaba tot sortez , selectez timp de săptămâni întregi dacă la prima ocazie umplu repejor golul produs. Materialul cu căpşuni enorme nici nu s-a terminat de tot când am reuşit să dau, la preţ mai mult decât convenabil, de cca. opt metrii de coacăze roşii şi albe. Aşa se explică faptul că cei doi iepuri stau în grădină de vară în loc de decor pascal. :)

În magazin.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin