2011. június 30., csütörtök

Green Rose


 Mégis feltettem a boltba. De bármikor meggondolhatom magam :)


Am postat totuşi trandafirul verde în magazin. Dar pot să mă răzgândesc oricând :).
2011. június 29., szerda

Zöldre zöldKis változáson esett át az előző táska. Ja, hogy zöld rózsa nincs is? Most már van, és nekem nagyon tetszik. Még nem tudom eldönteni, mi legyen vele, megtartsam, vagy menjen a boltba...


Ultima geantă a suferit o mică schimbare. Şi ce dacă nu există trandafir verde? L-am creat şi îmi place mult. Nu am decis încă ce să fac cu ea, s-o păstrez sau s-o postez în magazin...

Anna2011. június 28., kedd

Még több zöld
Nem ez az első ilyen táskám, de  az egyik legkedvesebb modellem, az ihletője
ez a faliképem.


Nu e prima de acest fel, dar este unul dintre modele mele preferate, insprirat de  
acest peretar.

2011. június 26., vasárnap

KoboldtáskaSok bársony, némi lenvászonnal és kevés selyemmel, szabad gépi tűzés bőségesen, semmi geometria. Szeretném megtartani :).
Ugyanezt mondtam a megrendelő előző táskájára is, tudom. Lám, lám, mire képes a bizalom! Szabad kezet kaptam, s a végeredmény számomra is meglepetés.


 Multă catifea, ceva in şi mătase, free motion din belsug, geometrie deloc. Aş vrea s-o păstrez :). La fel am spus şi la cealaltă geantă făcută pentru aceaşi clientă, ştiu.
Totul ţine de încredere. Am avut mîna liberă şi a ieşit ceva surprinzător chiar şi pentru mine.

2011. június 25., szombat

Gilbert, a zsiráf
 Azt hiszem, Gilbert még nem járt erre... pedig mindig osztatlan sikert arat, a szemlélő vérmérséklete szerint a
széles mosolytól a parttalan röhögésig :D. Az eddigi példányok a bolt közélébe se jutottak, fényképezőgép se látta őket,valahogy mindig épp akkor jött rokon-vagy ismerős gyerek, aki igazán nem mehetett haza zsiráf nélkül... a mostani
a boltba megy.Cred că girafa Gilbert încă nu a fost pe aici...deşi are mare succes de fiecare dată , stârnind reacţii între zâmbet larg şi râsuri în hohote, după temperamentul fiecăruia :D. 
Cei de până acum  nu au apucat să se mute în magazin, nu au fost văzuţi nici măcar de aparatul de fotografiat, cumva-cumva de fiecare dată s-au întâlit cu copii rude sau de cunoştinţă care nu puteau să plece fără ei... cel de acum în magazin.

2011. június 24., péntek

Pöttyös cicaNagyon kellett már egy ilyen is a boltba. Még szerencse, hogy ma hajnalban keltem :)

Duceam lipsa unei asemenea perne în magazin. Noroc că azi m-am sculat de zori ;-)

2011. június 23., csütörtök

2011. június 22., szerda

2011. június 21., kedd

Zöld az ablaka

 A meseszorozat folytatódik. Lassan majd színt és modellt is váltok, de ez még ilyen... a boltban.

 Seria tablourilor din poveşti continuă. Încet voi schimba culorile şi modelul, acesta  încă e la fel... în magazin.

2011. június 20., hétfő

Ilyent is tudok
Csak nem akarok. Soha többet. Az utóbbi pár hétben már erősen nyomasztott ez a két zászló. A kicsi túl kicsi volt ( 23 x 26 centi lett), az azért ment nehezen, a naggyal meg az volt a bajom, hogy túl nagy ( 85 x 110 cm).
És kétoldalasak. Tehát négyszer játszottam el ugyanezt. De végre kész! Micsoda megkönnyebbülés!

Pot să cos şi aşa ceva. Dar nu mai vreau. Niciodată. Ultimele săptămâni au fost îngreunate de aceste două steaguri. Cea mică e mult prea mică, de aceea a fost greu de lucrat la ea ( are doar 23 x 26 cm), iar cea mare era...prea mare,evident ( 80 x 110 cm). Şi au două feţe. Deci m-am chinuit de patru ori. Dar sunt gata în sfârşit. Ce uşurare!

2011. június 14., kedd

Kék... Még egy kis ideig a boltban.Alinának félretéve.Nézzetek be hozzá. Álomvilágba visz :)

 Pentru un timp în magazin. Rezervat pentru Alina. Vizitaţi blogul ei. Vă poartă pe tărâmul viselor :)

2011. június 3., péntek

Manók, zsebben

Lassacskán elkészülnek...ez a kettő már a boltban. Itt és itt.
Încet-încet le termin...acestea două sunt deja în magazin. Aici şi aici.

2011. június 1., szerda

AlapokEzen a ponton -fedlapok összevarrva- mindig elfog az a jól ismert és tökéletesen indokolatlan mindjárt kész-érzés :). Az eszem hiába tudja ( mert tapasztalta már, de hányszor!), hogy úgy a közepén járhatok a melónak, és az unalmasabb fele jön. Ez a lelkesedés rendszerint ad annyi lendületet, hogy hátfájással mit se törődve vessem bele magam az előttem álló vasalás-szabás-újabb vasalás-fércelés-tűzés-szegés-eldolgozás igazán nem túl lelkesítő monótóniájába folyamatába. Azért a hátfájást mellőzném inkább.
 És ezek itt még csak a takarók.

 Odată ajuns în acest punct - topuri asamblate- de fiecare dată mă cuprinde un sentiment binecunoscut şi totalmente nerealist, precum că termin imediat :). Degeaba ştiu, din experienţă că sunt abia la jumătatea drumului şi urmează partea mai plictisitoare. Acest entuziasm îmi dă avântul necesar pentru a mă arunca , în ciuda durerii de spate în monotonia procesul îndelungat de călcare-croire-călcare repetată-înseilare-matlasare-finisare. Deşi la durere de spate aş renunţa oricând.
Şi acestea sunt doar păturile.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin