2011. október 29., szombat

10/1Ahol a 10 igazából 1. Illetve 2. Majd a végén megmagyarázom :)

Unde 10 e de fapt 1. Adică 2. Vă explic la final :)


2011. október 26., szerda

Válassz nyereményt!


 Boltom a Breslón, mint tudjátok, éjjel-nappal nyitva áll a vásárlók-nézelődők előtt.
Most megnyitom a nyerni vágyóknak is :). Annyi jó szót, szívmelengető levelet és fényképet kapok nap mint nap tőletek, hogy úgy érzem mindenképp viszonoznom kell valamivel. Nézem a blogokat, FB-oldalakat, mindennaposak a nyereményjátékok. Szégyenszemre nagyon lemaradtam a trendtől, mert ugyan régóta tervezem, sosem volt  nálam ilyen játék. Akkor most ez a legelső legyen olyan, hogy pótolja az elmaradásaimat! Sok fejtörés után elmondom, mire jutottam:
A nyeremény szabadon választható lesz, nem én döntök. Nézelődjetek a Breslo boltomban s ha valami igazán megtetszik, írjátok meg nem itt, hanem a Facebook-oldalamon a játékot hirdető bejegyzéshez. Amikor az oldalt kedvelők száma eléri a bűvös 1111-es számot, kisorsolok a bejegyzők közül valakit. Ő lesz az a szerencsés, aki nyereményt választhat magának a boltból. Egyet, de az bármi lehet, a legkisebbtől a legnagyobbig, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, bármi, ami a legjobban tetszik :).

 Rém hálás leszek, ha hírét is viszitek a játékomnak. Hát akkor vigyázz, kész, rajt!

Magazinul meu pe Breslo, după cum ştiţi e deschis zi şi noaptă pentru vizitatori-cumpărători. Acum îşi deschide porţile (virtuale) şi în faţa celor dornici de premii! Primesc zi de zi mesaje drăguţe, cuvinte calde şi fotografii frumoase de la voi, chiar mă simt datoare. Uitându-mă pe bloguri şi pe pagini Fb văd că peste tot sunt dese aceste jocuri. Spre ruşinea mea am cam rămas în urma trendului, chiar dacă m-am gândit la un giveaway de mai multe ori, niciodată nu am reuşit să-l finalizez. Deci primul de acest fel să fie pe măsură!
Premiul va fi la alegere, nu decid eu ce să fie. Plimbaţi-vă privirea prin magazinul meu Breslo, notaţi ce vă place cel mai mult şi scrieţi-imi, nu aici ci pe pagina-Katafolt, la însemnarea despre premiu. Când numărul fanilor ajunge la magicul 1111 voi trage la sorţi un nume dintre cei care au lăsat menţiuni acolo. Cel norocos va putea să-şi aleagă singur premiul din magazin. Unul din produsele mele, orice! Orice de la cel mai mic până la cel mai mare, de la cel mai jeftin la cel mai costisitor, ce îşi doreşte mai mult :).
 Să înceapă jocul!
Vă voi fi recunoscătoare dacă duceci vestea acestul joc printre cunoscuţi.

Zsuzsi másképp

 Egészen más a hangulata ennek a párnának, de így is szép, nem?
A boltban.

...és legyetek résen, nemsokára nyereményjáték a Katafolt-oldalon!

E cu totul altfel această pernă, e frumoasă şi aşa, nu?
În magazin.


...şi fiţi pe fază, urmează un joc cu premii pe pagina-Katafolt!

Zsuzsi olvas


 

 Mostanában kell  varrnom Zsuzsis hosszú párnát barnával-pirossal. Keresgéltem a rátétes kosaramban. Piros Zsuzsira nem leltem, viszont előkerült néhány régi, olvasó Zsuzsis applikációm. Hosszú párnára kerülnek most mindnyájan. Mutatom is az elsőt. Itt arra jöttem rá, vagyis már a cicás párnánál,a képeken is látszik, hogy a vastagabb (talán százas) vlies szétszedve nagyon szép tűzést ad. Sokkal jobb, mint az ötvenes. Érdekes...
 A boltban.


 Am o comandă pentru o pernă lungă cu Sunbonnet Sue, în culorile de maro-roşu. Am scormonit între aplicaţiile mele mai vechi. Sue în roşu nu a ieşit la iveală , dar am găsit câteva aplicaţii uitate cu Sue citind. Le transform în perne lungi. Vă arăt acum prima din serie. Aici -mai precis încă la perna cu pisoi-am observat că vatelina mai groasă( parcă era de 100) desfăcută dă un desen mult mai frumos la matlasare. E mai bun decît cel de 50. Interesant...
În magazin.

2011. október 25., kedd

Titokvirág


Mert olyan sejtelmes, nem? Nekem kicsit idegen,-van úgy néha, hogy a végeredmény valahogy olyan, mintha valaki más keze munkája lenne- azért is lett ez a neve, de aki látta eddig, mind odavolt érte, tehát lehet, hogy tényleg jó, csak én nem látom ;-).
A boltban.

Floare enigmatică
  Fiindcă e aşa, misterioasă, nu? Pentru mine e un pic cam străină-parcă e făcută de altcineva-
de aici şi titlul, dar persoanele care au văzut-o până acum sunt încăntate de ea, deci s-ar putea să fie frumoasă şi eu să nu văd acest lucru ;-).
În magazin. 

2011. október 21., péntek

Színes ősz Ez is egy olyan modell, ami még nem volt a boltban, csak rendelésre készítem.

Încă un model care nu ajunge niciodată în magazin, e accesibil doar la comandă.

Hercegnő újraVan még egy álmos hercegnőm. Felteszem a boltba.

Mai am o prinţesă somnoroasă. O duc în magazin.

2011. október 19., szerda

For your Princess
A boltban.


În magazin.

Quasi puff quilt by katafolt Hogy miért csak majdnem ? Hát, ugye, az igazi puff quilt valahogy így készül. Varrtam én  olyant is valamikor, de most nem akartam  ennyire pufit, ez nekem túl sok, és nem szeretem, hogy a szép kockás anyagaim csúnyán meggyűrődnek a behajtástól. Egyszerűbben szerettem volna. Nem szabtam kisebb és nagyobb négyzeteket, csak kiborítottam a 10 centis kék-zöld-sárga négyzetes dobozom tartalmát. Kétszázat használtam el ehhez a takaróhoz, meg se látszik, a doboz még mindig tele van :D. Mit mondjak, hajtás és illesztgetés nélkül persze gyorsabban ment, de így is meg kellett varrnom a 100 darab zsákocskát, mindeniket külön megtölteni vlies-el, bevarrni a nyílást, a kész pufikat összevarrni, a sorokat úgyszintén, bélelni, szegni...nem ment hamar.
A végeredménnyel nagyjából elégedett vagyok. Nagyon vastag lett így is, és elég nehéz is. Takarónak nem ajánlom, hacsak téli sétához nem, inkább bébiszőnyegnek jó. Azért, hogy puha is legyen ( az összeillesztésnél a sorok levarrása bizony elég sprőd lett, érthető, hiszen nem a szokásos két réteg anyag találkozik, hanem négy), nem volt elég a megszokott szimpla hátlap, még egy réteg vatelint meg minek? Végül egy  bársonyos tapintású kötött-szövött anyaggal hátlapoztam, ez elég puha és érintésre is kellemes, ha mégis takaróként szolgál majd valahol. Rátét nem került rá, ezért varrtam mellé egy szintén pufi , kisautós kockát.
 80 x 80 cm.
A boltban.


 De ce doar aproape? Deci de obicei un puff quilt se face cam aşa.
Am mai cusut aşa ceva demult, dar acum nu am vrut să fie chiar atât de pufos, e prea mult pentru mine şi nu îmi place ca materialele cu carouri se şifonează urât la pliseuri. Aş fi vrut ceva simplu. Nu am croit pătraţi de diferite mărimi, doar am răsturnat conţinutul cutiei mele în care locuiesc pătraţii de 10 x 10 cm în culorile albastru-verde-galben.
Pentru această păturică am folosit 200 de bucăţi, nici nu se observă, cutia tot arhiplină e :D. Ce să spun, desigur, a fost mai simplu aşa, dar tot a trebuit să cos 100 de săculeţe pe care le-am umplut unul cîte unul cu puf, le-am inchis, le-am cusut unul lângă altul, la fel şi rândurile, dosul, bindingul... Nu a mers prea repede.
 Sunt aproape mulţumită. E foarte groasă şi aşa şi are greutatea ei. De fapt nici nu o recomand ca pătură, poate doar la pimbări iarna, e mult mai potrivit ca covoraş ptr. bebe. Ca să fie şi moale ( cusuturile rândurilor sunt destul de tari, e de înţeles, aici nu se întâlnesc 2 straturi de materiale ca deobicei, ci 4) nu ar fi ajuns materialul simplu din bumbac folosit  pentru dosuri, încă un strat de vatelină ar fi fost prea mult. Am găsit un material, tricotat, parcă, plăcut la atingere care îi conferă moliciune în caz că va fi folosit ca pătură. Nu am făcut aplicaţii deloc, de aceea am mai cusut un pătrat, la rândul lui destul de pufos, cu o maşinuţă.
  80 x 80 cm.
În magazin.
 

2011. október 17., hétfő

Mályva Mimi


... mert bababarózsaszín hajnakvalót nem találtam.

 A boltban.

 Mimi Mov. Fiindcă nu am găsit fir roz pal pentru păr. 


În magazin.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin