2011. december 28., szerda

Rosy bársonybanFárasztó már ez a sok pihenés... helyette inkább elővettem a félkész babákat és befejeztem ezt a bársonyruhás Rosyt. Fent is van a boltban.

Prea multă odihnă te oboseşte... mai bine scot păpuşile aproape terminate . Una, Rosy din catifea e gata! O găsiţi în magazin.

 

2011. december 23., péntek

Szép karácsonyt mindenkinek!

Sărbători fericite!
               Merry christmas!
 ¡Feliz Navidad
      Joyeux Noël!

2011. december 20., kedd

Az utolsó manósVagyis az utolsó előtti, és a boltba került. A másikat már nem tudom befejezni az ünnep előtt. Majd elkészül utána.
 Már nagyon szeretném elpakolni a varrógépet. Ma még befejezek ezt-azt, holnaptól már tényleg egy öltést sem szeretnél varrni.


Ultima pătură din acest an  e în magazin. Mă rog, penultima de fapt,  nu mai pot termina şi cealată înainte de sărbători.
Tare aş vrea să trimit maşina de cusut în concediu. Azi mai termin cîte ceva, de mîine nu mai vreau să cos nimic.

2011. december 6., kedd

Színes levelek, még mindig


 Ez a párna is az előző sztorihoz kapcsolódik. Még a nyáron mutattam, itt. Most már a boltban van.


 Această pernă se leagă de povestea precedentă. Am scris despre ea vara asta, aici
Acum o găsiţi în magazin.

2011. december 5., hétfő

Maci, Zsuzsi


Ennek a takarónak-párnának története van. Most nem mesélem el, álljon itt csak  a tanulság:  mától rendelést csak előlegfizetéssel vállalok. Ebből már sejthetitek, nem a boltba készültek, most mégis oda mennek.

 Acest set de pătură-pernă are povestea lui. Nu vi-l spun acum, să fie de ajuns morala: de azi  accept comenzi personalizate doar cu plata unui  avans.  Deşi nu le-am făcut pentru magazin, acum le găsiţi acolo.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin