2012. március 27., kedd

Gabriela Tudorache își dorește să-și vadă copii crescând


Az alábbi cikket erről a linkről vettem át.
Az előző bejegyzésemhez érkezett egy hozzászólás, melyben a fotón látható kedves mosolyú hölgy lánya kér, osztanám meg a cikket a blogomon és a Facebook-on. A történet röviden: édesanyjuk, Gabriela Tudorache műtéjtéhez kérnek segítséget. A hölgy 42 éves, két gyermek édesanyja. 2007-ben kezdődött a betegsége, amely most a látását és az életét is veszélyezteti. Németországban, a hannoveri INI klinikán műtené meg Prof. Dr. Flahlbusch, aki szerint van remény a sikeres műtétre, ha időben odakerül. A családnak viszont nincs 35.000 eurója, ennyibe kerül a műtét és ehhez jönnek még a szállítás és a kórházi ellátás költségei.
 Aki tud, kérem, segítsen! Egy megosztás is sokat jelenthet!


V-ați întrebat ce ați putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra 2 litri de ulei de calitate mai slabă, alți mi-ar răspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări. Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta. Dar v-ați pus întrebarea că cu 10 lei ați  putea salva viața unei persoane? Poate ați spune că aș fi absurd sau că viața Gabrielei Tudorache  costă numai 10 lei. Nu costă atât că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți bani din lume.Dar 10 lei contează pentru Gabriela că în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând. Orice părinte își dorește să-și vadă copii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Haideți să fim un pic mai uniți pentru a salva viața acestei mame cu chip angelic și cu o bunătate rar întâlnită.

Gabriela Tudorache, de care va scriam în rândurile de mai sus are 42 de ani și este mama a doi copii unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani.A doi copii care are acum cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mangâia în clipe grele, pentru ai sprijini în drumul lung al vieți.Însă Gabriela are de trecut un obstacol greu  a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoare cerebrala benigna) în termeni noștri binecunoscuți tumoare pe nervul optic ceea ce înseamnă întâi pierderea vederi și pe urmă cei mai dureros pirderea celui mai frumos dar VIAȚA.Toate aceste necazuri au început în anul 2007, când a avut primele semne ale boli dureri groaznice de cap și slăbirea vederi.Și de atunci a început o continuă luptă: analize, căutări pe internet a unei clinici de specialitate până ce a aflat că singura ei speranță este în Germania la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra la medicul Prof. Dr. Fahlbusch fiind singurul medic care i-a garantat că operația va reuși dacă va ajunge la timp.Dar durerea este că familia nu are suma cerută pentru operație fiind foarte mare 35.000 de euro fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.

Fiecare persoană putem fi un înger păzitor al Gabrielei donând din puținul pe care îl avem. 
Fiecare leu contează în salvarea vieți acestei mame eroine.Să ne unim cu toți să donăm sau 
macar să postăm pe facebook povestea de viață a Gabrielei dacă noi nu putem dona o pot face alți.
Viața ei depinde de noi.
Cei care doresc să doneze o pot face cu toată încrederea în contul prezentat mai jos:
BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU 

Mai multe detali despre Gabriela Tudorache o găsiți pe blogul ei http://gabrielatudorache.blogspot.com/.2012. március 26., hétfő

Rózsaszínes, nyulasOlyasmi, mint a kisautós, de ezt kukacoltam. Rátétek nincsenek, helyettük egy nyúl megy ezzel a takaróval
a boltba.


E ca cea cu mașinuțe, dar e matlasată cu stippling. Nu are aplicații, în schimb e condusă de un iepuraș drăgălaș spre magazin.

2012. március 23., péntek

KisautókKisebb, mint a manós, nincs rajta zseb, de vannak kisautók. 88 x 78 cm. A boltban.

E mai mică, nu are buzunar nici spiriduș doar cîteva mașinuțe. 88 x 78 cm. În magazin.2012. március 22., csütörtök

Végre megint kék manósSokat fáj a vállam mostanában, elég fogcsikorgatva haladok a befejezésekkel. Ma végre hoztam egy kék manós takarót a boltba.


Am probleme cu umărul, în ultima vreme nu am terminat prea multe. Azi în sfârșit am adus o pătură cu spiriduș albastru în magazin.

2012. március 19., hétfő

MimikKét Mimi rózsaszín hajjal, kék-rózsaszín ruhában. A boltban.

Două păpuși Mimi cu părul roz și rochiță roz-albastră. În magazin.

2012. március 12., hétfő

Nyúl tojáságybanHúsvét akkor is lesz, ha egész nap gyönyörűen kavarog a hó. Teljesen úgy, ahogy karácsonykor kellene. Szegény salátaszín :) nyulamat el sem merem engedni csak úgy ruha nélkül a boltba. Varrtam neki egy tojás alakú valamit, ágyat, hálózsákot, kinek hogy tetszik.

 Paștele vor sosi și anul acesta chiar dacă acum avem parte de o ninsoare splendidă. Exact cum trebuia de crăciun. Nu îndrăznesc să- l las pe sărăcuțul iepuraș de culoarea salatei :) în magazin așa, fără haine. I-am cusut un fel de pat-sac dedormit, cum doriți.

2012. március 8., csütörtök

Rózsaszín mese

 Nem tudom, hiányzott-e valakinek a rózsaszín. Hónapok óta nem mutattam ilyent. Pedig varrtam, amint a mellékelt fotók is bizonyítják.

Nu știu dacă ați simțit lipsa rozului. Căci n-am mai arătat de câteva luni nuimic din această culoare. Dar am lucrat cu el, după cum se vede în poze.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin