2012. október 9., kedd

Manó a zsebben

Hosszú szünet után elkészült egy manós takaró is. Majd, ha a szeszélyes Facebook is úgy akarja, feltöltöm ezt is az elvihetők albumába.

După o lungă pauză iată din nou o pătură cu spiriduș somn-ușor. O voi posta și în albumul disponibililor imediat ce mă lasă capriciosul Facebook.

2012. október 8., hétfő

Másképp

Most egy időre szünetel a Breslo-boltom ( megijedni nem kell, csak a bolt pihen, én itt vagyok :) üzenetben vagy az Facebook-on megtaláltok ), addig a megvásárolható dolgaimat feltöltöm egy külön albumba a Katafoltra. Azért mondom el itt is, mert sokan kérdeznek az ottani fotókról. A legtöbbjük régi munka, volt, nincs, pont olyan már nem, csak hasonló készülhet. Tehát, ami elvihető, az abban a bizonyos albumban található.  Nincs sok, mostanában inkább rendelésre dolgozom. Mire újra megnyitom a boltot, azért szeretnék pár újdonságot is feltenni. Jut eszembe, egy új darab már van is, ez a kistakaró.
Több kép itt.

Magazinul meu Breslo e în vacanță momentan ( nu vă speriați, doar magazinul, pe mine mă găsiți prin mesagerie sau pe Facebook). Până la redeschidere lucrușoarele de vânzare se găsesc întrun album separat pe pagina mea Katafolt. E important de menținut fiindcă primesc multe întrebări referitoare la pozele din pagină. Majoritatea sunt lucrări mai vechi și nu se pot repeta, decât în ceva asemănător. Deci ceea ce e disponibil acum, se găsește în acest album. Nu sunt multe, momentan lucrez mai ales la comandă. Când redeschid magazinul aș vrea să postez câteva noutăți. De fapt o noutate am și acum. Păturica asta. Mai multe poze aici.LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin