Ugrás a fő tartalomra

Ló.Megint





A változatosság kedvéért... rózsaszínben :-)

O nouă pernă cu căluţ aplicat.De data aceasta în...roz :-)

Megjegyzések

szkornelia üzenete…
Ez nagyon kedves kis párna. Tetszik nekem. Klasszak a szinei is.
Amaranta üzenete…
Ez nagyon jó lett, még én is szívesen elfogadnám :-). Olyan jó érzékkel tudod egymáshoz válogatni az anyagokat.
Névtelen üzenete…
Nagyon szép! Igaza van Amarantának, mindig olyan harmónikusak a munkáid. Ettől olyan különlegesek :)
Csilla üzenete…
Nagyon jók a felhasznált anyagok és persze, hogy rózsaszínben is, hisz a kishölgyek is szeretik a lovakat (például Lilla is, még nem volt egy éves amikor az utcán sétálva ha szekérrel találkoztunk ő már csettintgetett is a nyelvével, szinte kirepülve a kocsiból, a kocsisok meg csak nevettek :o))
alika üzenete…
csak szólni szeretnék,hogy az oldaladon a bal felső sarokban lévő "Luberon"-t megnyitva megnyílik egy hírdetés is, amit ha az ember be akar zárni,elég nagy bajba kerül,mert ezer újabb oldal nyílik meg,úgy,hogy a számítógépet csak szabálytalanul tudtam leállítani
alika
katafolt üzenete…
Köszi :-)

Mici,csak nem közeleg a szülinapod ?!

Alika,köszönöm,hogy szóltál,bár nálam nem csinálja,most jártam azon az oldalon linkekért,tk.most is nyitva van és nem történt semmi ilyen...szólnék a szervezőknek,de most javában kiállítanak :-),nincs senki gépközelben.
Bea üzenete…
Nagyon jó lett- ezt el is mentem, ha nem haragszol. :)
Jövő héten én is lovacskát kell varrjak, meg cicát, kutyát, pillangót... egy kislánynak.
Judit üzenete…
Jók az arányai, és ez a paci egyik kedvencem lesz, a pelenkaöltéssel nagyon bájos. Az egész olyan "kerek" pedig négyszögletes:)))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik csap, kezedre - hideg víz csap. Másik cs