Ugrás a fő tartalomra

Szelíd motoros



Ez a párna csupa egyszínű maradékból készült. Most  a rátét pelenkaöltése egyben tűzés is lett, és kapott még néhány mértani vonalat is,. A kukacolás valahogy nem illene ehhez a kissé komor alakhoz.
A boltban.

Această pernă e făcută doar din resturi uni. De această dată am aplicat pe cele trei straturi, deci cusutura de aplicatie e şi matlasare. A mai primit nişte cusuturi geometrice. Cusuturile libere nu s-ar potrivi cu această figură cam sobră.
În magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Hát ez csúcs!
hekka üzenete…
Nagyon tetszik! Szerintem egyáltalán nem komor! Menőmanó! :))))
QDO üzenete…
Am observat cusaturile inainte sa citesc ce-ai scris! Bravo, imi place tare mult!
katafolt üzenete…
:), köszönöm, csajok

Mă bucur că îţi place, QDO
Móni üzenete…
Nagyon jó lett ez a motoros is, meg mindegyik párna ebből az új sorozatból!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik csap, kezedre - hideg víz csap. Másik cs