Ugrás a fő tartalomra

10/10




Ennyi volt. A végére hagytam a kedvencemet.
Nagy titok nincs, ki is találhattátok közben. A 10 falikép 2 falfédő helyét fedi be. 205 x 55 cm a felület. 4 db. kép 35 x 55 cm, 6 db. 45 x 55. Nagy-kicsi- nagy- kicsi- nagy az ajánlott elrendezés, ezen belül tetszés szerint variálható. Összképet nem tudok mutatni, hely és fény hiányában nem sikerült közös fotót készítenem róluk.

Atât. Am lăsat la urmă favoritul meu. Taină prea mare nu era, aţi putut ghici pe parcurs:cele 10 tablouri textile acoperă locul a 2 peretari . Suprafaţa e de 205 x 55 cm. 4 bc. au mărimea de 35 x 55 cm, 6 sunt de 45x55. Mare-mic-mare-mic-mare e ordinea propusă, elementele de mărime potrivită fiind schimbabile între ele. În lipsă de spaţiu şi lumină poză în ansamblu nu am reuşit să fac.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)
dióhéj üzenete…
eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)
dióhéj üzenete…
na de ennyire :)
katafolt üzenete…
:) Majdcsak megjön az a királyfi, majdcsak megöli azt a sárkányt... Köszi!
Bejus70 üzenete…
Hű, pedig csudaérdekes lehet egyben!
Czkriszta üzenete…
Nagyon tetszenek a "képek" az ötlet pedig igazán egyedi!Én legalábbis még nem láttam darabos falvédőt.Sajnálom, hogy most sem lehet megnézni!
katafolt üzenete…
Sajnálom én is, hátha majd kapok képeket később.
Kriszta, az ötletet kényszer szülte: utálok nagy darabokat varrni, ezért mindenképp fel akartam osztani valahogy. Első körben triptichonban gondolkoztunk, de nem tetszett, hogy úgy szélesebb lenne minden darab, mint amilyen hosszú. Hát 5 lett :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o