Ugrás a fő tartalomra

Csodás ajándékok 2,avagy foltos a házamban :-)

Határozottan jó hetem van:túléltem a vásárt,ajándékot kaptam Smarandától,éééés tegnap
foltvarró látogatóm volt,bizony,Cicvarek az első foltos,aki átlépte szerény lakom küszöbét.
A történelmi pillanatot fényképezőgép hiányában nem tudtam megörökíteni,de ma hazahordtam
anyukámhoz Cic szépséges ajándékait, és az udvaron lencsevégre kaptam őket.
Az idő rohant,ezer dolgot kellett volna még megbeszélnünk,egy viszont biztos:jővőre én is karcagolok. :-)


Am o săptămână bună:am supravieţuit târgului,au sosit cadourile Smarandei,şiiii ieri am avut un oaspete cum n-aveam niciodată,Cicvarek e prima dintre patcheuse care mă vizitează la mine acasă.Din păcate n-am făcut poze,dar azi am dus darurile primite acasă la mama şi le-am fotografiat în curte.
Vremea a zburat,am rămas cu multe întrebări,un lucru însă e cert:anul viitor trebuie să merg şi eu în tabăra din Karcag organizată de Cic. :-)
A kép elég homályos,nem látszik jól.hogy ez a tűtartó milyen kis finom darab...


Fotografia e destul de ştearsă,nu se vede cât de frumos e acest minuscul suport de ace...

...és az sem,hogy Smaranda patchwork tűi már bele is költöztek :-)

...şi că acele patchwork primite de la Smaranda s-au mutat la casa lor :-)


Megjegyzések

M.I.Eszter üzenete…
Kedves Katafolt!
Mit szólnál még egy ajándékhoz?

Kattints ide hozzá, kérlek!


http://eszterkezimunka.hu/blog/?p=112

Eszter
Cic üzenete…
Nagyon örülök a találkozásnak, remélem a jövő évi karcagolás előtt azért még sikerül beszélgetnünk.
Nézz be hozzám légy szíves, gurítottam neked egy üveggolyót.
katafolt üzenete…
:-),én is szeretném!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat