Ugrás a fő tartalomra

Elégedett ?Emlékeztek erre a bejegyzésre?Akkor egy tündéri kisfiú mosolygott a kék utcám előtt.Most egy aranyos kislány szakérti a párnámat :-).Az anyukájától tudom,hogy átmentem a vizsgán:a kis tulajdonos nagyon ragaszkodik a párnájához és a takarójához.

Vă amintiţi de această însemnare?Atunci un băieţel în chip de înger zâmbea în faţa
stradei albastre.Acum această fetiţă minunată examinează cu mare atenţie perna făcută de mine.Îi place oare ?Din spusele mămicii ştiu că am trecut examenul,fetiţa nu se desparte niciodată de păturica şi perna ei .

Megjegyzések

Judit üzenete…
Na, az ilyen dolgokért érdemes élni!!! Tündéri!!! Elolvadtam!!!
Silerika üzenete…
Hát ez a tündér úgy látszik nagy szakértő! Igen ezért csináljuk, bár nem mindenki értékeli így :)
Csilla üzenete…
Nagy szakértőnek tünik a kis csaj :o) Nekik tényleg érdemes varrni, nagyon tudják értékelni.
katafolt üzenete…
Ugye,milyen édes :-)
Ahama üzenete…
valószínüleg :), mindenesetre nagyon érdeklődő és teljesen elmerül az új kincse tanulmányozásában.
Kell nagyobb elismerés?
Elizanikó üzenete…
No ez a legjobb elismerés a munkákért. Mikor egy kisgyereknek örömet szerzünk.
BMonica üzenete…
Ce draguta e! Se vede ca se pricepe :P
E placut sa vezi ca lucrusoarele tale sunt apreciate.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o