Ugrás a fő tartalomra

Őszi színek tavasszal


Mire jó egy kibontott sál...nem is akartam tegnap táskát varrni,de már reggel eszembe jutott ez a dolog és nem hagyott nyugodni.A díszítést és a tűzést egy lépésben végeztem,így elég gyorsan ment.A legtöbbet a mágneszáron agyaltam,mert azt tapasztalom,bárhogy teszem is fel,ha nem nagyon óvatosan,körömmel nyitom ki,előbb-utóbb mindenképp kiszakad az anyag.Ezért most inkább az Elizanikó által közkinccsé tett módszert alkalmaztam,jó erős cérnával,kétszer is körbevarrtam,de így sem vagyok biztos benne,hogy nem szakad ki.Ti hogy szoktátok ?

La câte se poate folosi un fular desfăcut...ieri nici nu am vrut să cos genţi,dar de dimineaţă am avut această idee şi era musai să o pun în practică.Fazele embellishment-quilting le-am făcut întrun singur paş,aşa merge mai repede.Cel mai mult timp mi-a luat să mă decid cum anume să aplic inchizătorul magnetic.Am observat ca indiferent de metoda aplicată,dacă nu deschid geanta ff încet,cu unghia,după o vreme se rupe materialul de lîngă buton.De aceea de data asta am folosit metoda văzută la Elizanikó.Voi cum procedaţi?

Megjegyzések

Endy üzenete…
Szèp lett a tàskàd!Tanàcsot nem tudok adni mert amit vettem màgnest a tàskàhoz ugy kellett beragasztani...s az elso alkalommal ki is szakadt.(egyèbkènt nagyon ajànlottàk, hogy vegyen meg)
beszand üzenete…
Anikó tanított engem is, én így varrom be azóta. Nincs probléma vele, és sokkal jobban szeretem így varrni. :)
A tási nagyon tetszik, megint egyedit varrtál!
Csilla üzenete…
Hú ez a táska, nagyon-nagyon jó lett. Pont az én színeim. Őszi színek de tavaszias hangulató táska, hisz ezek a rongyos részek nagyon bohókássá teszik.
agibo üzenete…
Az Anikó-féle módszer nekem is bevált. Semmi gondom vele.
Lehet kapni mifelénk erősebb és gyengébb mágneszárat. Biztosan nálatok is. Talán érdemesebb az ilyen táskákba a gyengébbet varrni.
(a táskád tetszik!)
katafolt üzenete…
Köszi szépen !
Csilla,nem rongyok-szöszös effektfonal :-)

Ági,a helyzet az,hogy itt semmilyen nem kapható.Ezeket egy bőrös ismerős hozta,és nagyon erősek,ha nem a körmömmel piszkálom ki,szerintem ez így is kiszakad.Pedig nagyon erős alátétet használok,egy turiban találtam jó nagy táskaalj-merevítőt,azt daraboltam fel erre a célra.Ugyanakkor jó is ,hogy ilyen erős,telepakolva sem nyílik szét a táska.
Elizanikó üzenete…
Oppsz, ezen a bejegyzésen valahogy átsiklottam, csak most találtam rá.

Nekem bevált ez a mágnes rögzítős módszer.
Nem szokott kiszakadni.

Küldjek neked táskamágneseket postán ????
Csilla üzenete…
Igen, most, hogy jobban megnéztem a fotót, ott van is föltekerve belőle valamennyi. Nagyon mutatós fonal, érdekes lehet belőle kötni, eltudnák belőle képzelni egy laza kötésű sálat...
katafolt üzenete…
Köszi,Anikó,ez a mostani mennyiség jó sokáig elég lesz...
Névtelen üzenete…
Beautiful Bag!
katafolt üzenete…
Thank you,Kathleen :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik

Nátha

Hátha ettől elmúlik vééégre...és ez a rémes köhögés...nem lehet így dolgozni,kérem :-( Varró Dániel: Bádatos dapok Hideg dovebber dzsípős szele jő, Biatta bost bidded bező kopár, Oda az egyhe, őszies idő, S elbúlt a Gyár. Deb tudob, bilyed erős akarat lelkesít, hogy daloljon bég a száj, Bégis dalolok, bitt a badarak, Bert hát buszáj. Bost búcsú déked, trillázó patak, Ti rózsák, badarak, te tarka rét, Búcsú déktek, artikulált szavak, Áldott Beszéd! Zöld gyep, árgyas erdő, búcsú déked, Búcsú déked, vidáb, gyári lagzi, Begtört szívvel sebbi bást deb kérek, Csak hogy...hapci! És egy másik,amit a gyerekeknek mondtam,ha náthásak voltak kicsin...(merthogy én kicsi Gidára emlékszem) A.A. Milne: Nátha (Devecseri Gábor forditása) A kis Gidának náthája lett, tüszkölt és prüszkölt a párna felett. Bebugyolálták borogatásba, forgatták erre meg arra sokat, fejfájás ellen, hátfájás ellen tömtek a szájába labdacsokat. Töprengtek: hátha terjed a nátha, kiütés, kanyaró jö