Ugrás a fő tartalomra

Takaró és párnababaEmlékeztek ezekre a falvédőkre?Most takarót varrtam a kisfiúnak és párnababát a kislánynak.Remélem,szeretni fogják...


Vă amintiţi de aceste paretare?Acum am făcut o pătură pentru băieţel şi o păpuşă-pernă pentru fetiţă.Sper să le placă...

Megjegyzések

Abile üzenete…
Édesek! Ahány anyag... annyiféle hangulat ezekhez a babákhoz! Nagyon tetszik!
Csilla üzenete…
Nagyon jók lettek, meg a korábbi falvédők is bájosak. Még egy ismerős anyag a babánál :-)Én is neki esem végre a Lilla babájának.
Endy üzenete…
Nagyon jòk ezek a pàrnababàk, persze a takarò se rossz!
Ahama üzenete…
Nagyon jó a takaró, szépek a színei és tökéletesen eltaláltad a színek arányait.
A felvezetés is tetszik :), hogy a részleteken ál jutunk el végül az egészhez, izgalmas.
Lonci üzenete…
Már egész profi és nagy a takaró kollekció, csak gondolom, már egy sincs nálad!
katafolt üzenete…
Köszi mindenkinek !Lonci,ami nálam van,az már erősen lestrapált,a kedvenc sárga takaróm lassan felújíthatatlanná kopik ...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!