Ugrás a fő tartalomra

Lényegtelen


Alig izzadtam ki magamból a hét pontot Vacskamati játékában,most törhetem a fejem újabb haton.ZsuKa kérésére ezúttal hat lényegtelen dolgot kell elmondanom magamról.
Azt már most elmondom,a második résznél csalok:most sem küldöm tovább,csak az vigye,aki igazán szeretné.

1.Nem rendeltetésszerűen használom a befőttesüvegeket.Kivétel csak bodzaszörp-készítéskor van.Nagyon meleg a kamránk,az ehető befőttjeink anyunál laknak.Van itt minden más,gomb-,csipke-,régi pénz-,fonal- és bársonydarab-befőtt.

2.Tudom mozgatni a jobb fülem.A gyermekeim legalább tízéves korukig őszintén irigyeltek ezen mutatványért.

3.Szeretek szabadban aludni.Minden évben van legalább egy forró nyáréjszaka,amikor paplanostól kihurcolkodom a teraszra.Ez már diákkoromban is így volt,szegény apám nehezen,de tűrte ezt a lázadást.

4.Nálam minden jó valami másra:van olyan ágyam,ami momentán polcként funkcionál :-)
A szivacsot levettem róla,kényelmesebb lett tőle az öreg fotel itt a gép előtt,az ágyat lábaival kifele falhoz állítottam és nyertem három szellős polcot.

5.Nem szeretek ugyanazon az útvonalon hazajönni,ahol elmentem.Ha csak egy kicsit is,de másfele térek.Szeretem tudni,hogy merre tartok,de jó,ha van más lehetőség is :-).

6.Az előbbi folyamodványa:szeretem a rövidítéseket.Akkor vagyok otthon-itthon egy helységben,városban,ha ismerem az ilyen helyeket.

7.Elolvadok a kosaraktól.Ha lenne helyem,a teljes rongykészletemet szín szerint válogatva,megfelelő színűre festett kosárban tárolnám.Ez a projekt az első,kékre festett kosárral el is akadt.Egyrészt,mert a kékeknek csak egy tizede fért bele,másrészt meg ez a nyolc kosár,ami van is túl sok helyet foglal.Viszont szépek :-).

Megjegyzések

Szera üzenete…
Olyan aranyos vagy... :)
csutkailda üzenete…
Ááááá, akkor ezért tetszett Neked a műhelyemben a sok kosár!!! :)))
katafolt üzenete…
:-)))

Igen,azért :-)
Fércművek üzenete…
Jó volt olvasni Rólad és köszönöm, hogy olvasol. :))
Ahama üzenete…
:))
Kérdezhetek valamit? Hol alszol?
Vagy most már mindig a teraszon? :)
katafolt üzenete…
Téged is jó olvasni,Fércművek :-)

Ahama,nem vicc,most jöttem be a terszról,szunyókáltam egyet :-)))
Rendszerint a nappaliban alszom,mert az egykori hálót megszállták a rongyok és a számítógép,azért került az ágy is falhoz.Mondhatnám,hogy hobbiszoba lett,de nem egészen,mert a nagyobb dolgokat újabban szintén a nappaliban varrom.Tehát inkább hobbilakás.Furcsa érzés volt,amikor először toppant be látogató a rumli kellős közepébe,de olyan valaki jött,szerencsémre,aki el volt bűvölve tőle.Szerintem irigyelte;-)
Névtelen üzenete…
köszönöm! :)
Abile üzenete…
Jó volt olvasni Rólad! :o)
Névtelen üzenete…
Nem csak olvasni jó téged, de bevallom, ide járok zenét hallgatni, meg itt minden olyan megnyugtató.
katafolt üzenete…
Köszönöm,Márta néni,akkor nem törlök a listámból...gondoltam ugyanis,hogy ideje lenne újítani.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!