Ugrás a fő tartalomra

Púder



Gondolom, mindenki nagyon unja már a sok szívzsebes, manós takarót, azért ezt az utolsó példányt még megmutatom.
Nagyon szeretem, a teljes felhozatalból ez most a kedvencem. Ha addig le nem csap rá valaki , pénteken vásárba viszem.


 Chiar dacă v-aţi plictisit de păturile cu spiriduş, vă mai arăt un ultim exemplax. Îmi place mult, e favorita mea dintre toate. Dacă pănă atunci nu o cumpără nimeni, vineri vine cu mine la tîrg.

Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Tényleg púder:)
Sok sikert a vásárhoz!
Csilla üzenete…
Nagyon szépek a színei :)
Jó vásárt!
Névtelen üzenete…
Számomra megunhatatlanok a takaróid. Gyönyörű ez a púder színvilág, bár nekem az összes többi is nagyon bejön. Kár, hogy nincs baba a környéken. :-)
Vacskamati üzenete…
Csodaszép! És annyira édesek az applikált manócskáid, én a helyedben az a kis girbe-gurbaságot átvinném az baba-manócskákra is! ;)
Lente Julcsi üzenete…
Gyönyörű mintájú textileket válogattál hozzá,nagyon szép lett!
Aledi üzenete…
Jaj, de szép, finom!
Én aztán nem unom őket :)
csipkelelkű üzenete…
Csatlakozom, én sem unom őket! Mindegyik más hangulatú, ez például tiszta tündérmese.
katafolt üzenete…
Köszi szépen! Remélem, jó vásár lesz, csakhát mostanában, ilyen időjárással a legrövidebb vásár is kész kalandtúra. És ez három napos...

IO, tervben van :). Csak előbb a párnákat kéne befejeznem.
Ela üzenete…
Nu cred ca va sta mult timp in magazin!!Culorile sunt tare dulci iar spiridusul...incantator!Ca toate jucariile tale!!
F.Gina üzenete…
Dehogy unom ! Jól fejeződik be a nap :))
És az a rózsás anyag a közepén...
Berry üzenete…
Még én is tudnám nézegetni! Egyáltalán nem unalmas! :D
katafolt üzenete…
Îţi mulţumesc, Ela!

Gina, abból a rózsásból, sőt szinte mindenikből maradt még, tehát biztosan lesz még púder :)

Berry, hoztam még!
Anna üzenete…
Én nem unom!!! Hanem benéztem a boltodba és mivel ott nem láttam, kérdezném, hogy manócska külön magában kapható? A hugom kislánya (4 hónapos) úgy alszik el ha foghat valamit, ez ideális ajándék lehetne számára... Jöhet postán is de talán személyes átvétel is megoldható (egy egész hetet 25 km-re leszek tőled) ha most otthon vagy...
katafolt üzenete…
Most egy árva kék-rózsaszín manóm van csupán, de varrok még. Írd meg, hogy mikor járnál erre és addig fejezek be ilyent is.
honfiviki üzenete…
Jaj, én is tiltakozom, nem unom, nem unom. Csak most találtam meg a manócskádat és nagyon - nagyon tetszik. Édes. Olyan finom itt minden a szemnek.
Gratulálok!
katafolt üzenete…
Köszönöm, Viktória, a rendszeres olvasást is :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi