2012. február 13., hétfő

Átverés és könyvjelzőNeten árulni jó dolog. Imádom, az "ai o comandă nouă" ( új rendelésed van)-kezdetű üzeneteket. Azt már nem annyira, amikor kisül, hogy  kliens csak rendel, de nem fizet. Csodálkoztam is, minek kell valakinek egyszerre 14 könyvjelző...hát nem kell, válasz nincs, de pénz sincs. No, mindegy, végülis kár nem ért, csak nem köttetett meg az üzlet. Viszont a tizennégyről eszembe jutott az a négy, amit elfelejtettem felpakolni
 a boltba.
 Vânzarea online e un lucru bun. Ador mesajele care încep cu "ai o comandă nouă". Nu mai e așa de drăguț când se adevărește că clientul doar comandă însă nu mai vrea să plătească. 
M-am și mirat în mometul respectiv de ce oare vrea cineva 14 semne de carte... ei bine, nu le vrea și  nu răspunde la mesaje. Asta e, pagubă mare nu-i, doar că tranzacția n-a mai avut loc. Dar despre cei 14 m-am adus aminte de acele 4 pe care nu le-am postat încă în magazin.11 megjegyzés:

Bakarasz írta...

Nagyon szeretem a könyvjelzőidet, gyönyörűek. Mindegyik egy külön kis világ, amit magukkal hordozhatnak a hozzám hasonló könyvmolyok. :)
Ági

F.Gina írta...

Az ilyet nem értem :(( Lehet, hogy nem beszél románul, csak lájkolni akart ? Pedig olyan szépek!

katafolt írta...

Köszi, Ági!

Gina, dehogy nem tud, folyékonyan hazudik, és nem csak nekem, már 30 negatív visszajelzése van(amikor az első rendelést leadta több, mint egy hónapja, még egy sem volt neki). Időnként azért fizet is. Gondolom, többet rendel, mint amennyire a pénze futja...

Zazálea írta...

remek :(
egyébként mégiscsak ért kár,mert amíg ezzel a rendeléssel foglalkoztál,készíthettél volna mást is, amit pl. azonnal kifizetnek. :(((

az én könyvjelzőm gyönyörű, tehát ha érteném a rendelőt,akkor megérteném. ez egy szép mondat.:)

katafolt írta...

Megírtam a mesét, de elszállt...

a mondat szép, igen, olyan Zazás :)

Amaranta írta...

De gyönyörűek! lehet, hogy iskolakezdés előtt el is csábulok egyre :-)

Tulipánt írta...

Nagyon szépek. Szerintem el is fogod adni.

katafolt írta...

Végre-végre tudok megjegyzést írni a saját blogomba! Ezt a sikerélményt :))

Köszönöm, lányok, örülök, hogy szeretitek őket!

maria alba írta...

Hola, hoy he descubierto tu blog. Me ha gustado mucho. Yo soy una aficionada al patchwork y lo hago desde hace un año. Si te apetece mi blog es passatempsdemariaalba.blogspot.com. Un saludo desde Molins de Rei (Barcelona)

Kicsoda írta...

en komoly erofeszitest tettem, hogy megszeressem a patchworkot, meg magam is varrtam:-), de valahogy sosem sikerult igazan, mert oszinten szerintem unalmas. DE! ezek azok, (mint az a szives parna is), amik miatt kedvem lenne megint varrni.
a len meg a bordo nagyon jo egyutt es a pici anyagok, pont eleg.

katafolt írta...

Gracias, Maria Alba!

Kriszta, ezekben érzem én is úgy, hogy olyanok lettek, amilyent igazán szeretek csinálni.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin