Ugrás a fő tartalomra

Másképp

Most egy időre szünetel a Breslo-boltom ( megijedni nem kell, csak a bolt pihen, én itt vagyok :) üzenetben vagy az Facebook-on megtaláltok ), addig a megvásárolható dolgaimat feltöltöm egy külön albumba a Katafoltra. Azért mondom el itt is, mert sokan kérdeznek az ottani fotókról. A legtöbbjük régi munka, volt, nincs, pont olyan már nem, csak hasonló készülhet. Tehát, ami elvihető, az abban a bizonyos albumban található.  Nincs sok, mostanában inkább rendelésre dolgozom. Mire újra megnyitom a boltot, azért szeretnék pár újdonságot is feltenni. Jut eszembe, egy új darab már van is, ez a kistakaró.
Több kép itt.

Magazinul meu Breslo e în vacanță momentan ( nu vă speriați, doar magazinul, pe mine mă găsiți prin mesagerie sau pe Facebook). Până la redeschidere lucrușoarele de vânzare se găsesc întrun album separat pe pagina mea Katafolt. E important de menținut fiindcă primesc multe întrebări referitoare la pozele din pagină. Majoritatea sunt lucrări mai vechi și nu se pot repeta, decât în ceva asemănător. Deci ceea ce e disponibil acum, se găsește în acest album. Nu sunt multe, momentan lucrez mai ales la comandă. Când redeschid magazinul aș vrea să postez câteva noutăți. De fapt o noutate am și acum. Păturica asta. Mai multe poze aici.Megjegyzések

Luca üzenete…
Nagyon édes ez a takaró is.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Öröm :)

Köszönet Nathalie Locquen-nek a cikkért!

 Mulțumiri, Nathalie Locquen pentru articol!


Un grand merci à Nathalie Locquen pour cet article!