Ugrás a fő tartalomra

Haj


Megtaláltam a tökéletes babahajnak valót: kell hozzá egy sosem hordott  barna-rózsaszín
pulcsi, gyapjú-műszál keverék,  és egy pihenős délután. Lemértem, a három frizura 5 óra alatt készült el....piszok neház volt bontani ezt a fonalat. Lesz baba is hamarosan.

 Am descoperit materialul ideal pentru părul păpuşilor printrun pulover roz-maro mai vechi însă nepurtat vreodată, din fire amestec lană-poliester şi o după amează de far niente. Am verificat, am petrecut exact 5 ore cu coafura celor trei... tare greu s-a desfăcut acest fir.
Urmează să arăt şi păpuşi.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Tényleg jó ez a haj. Milyen fura, én előbb mindig összevarrom a testet a fejjel, csak utána kapnak arcot, hajat.
Silerika üzenete…
De mitől lesz ilyen göndör-böndör???? A visszabontott fonal ennyire nem kunkorodik ugye?
katafolt üzenete…
Ó, hát én is, de ezeket akkor csináltam, amikor dögrováson voltam és kifogytam a manókból.

De igen, Erika, ez attól ilyen, hogy frissen bontott.
Szera üzenete…
Nagyon jól néznek ki!:)
tHs üzenete…
ez nagyon tuti ötlet :D
Silerika üzenete…
:o))))) Amikor én bontok, már szorosan tekerem is fel a gombolyagra. Sosem tűnt fel, hogy ilyen göndör,mert rögtön cibáltam a gombolyagra a fonalat. Ha babahajat akarok egyszer, már nem fogom!! :o))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o