Ugrás a fő tartalomra

Natúr angyal

Itt a folytatás, a kedvenc színeimmel.

Iată un alt înger în culorile mele preferate.


Megjegyzések

Judit üzenete…
Álomszép! Pont hasonló színvilágot varrtam ma reggel.
Ili üzenete…
Gratulálok már megint!!
Nem elég, hogy rettentő gyors vagy, még ráadásul nagyon precíz is! Applikációknál cérnát cserélsz, ami ritkaság!!!
Aledi üzenete…
De gyönyörű ez is!
borcsamama üzenete…
Nagyon szeretem a munkáidat, de ez most különösen tetszik. Gratulálok, nagyon szép lett!
Elena üzenete…
Minunat!!
katafolt üzenete…
Kösz mindenkinek!

Mersi, Elena!
dióhéj üzenete…
tüneményes!
katafolt üzenete…
Köszi, Dióhéj!
Névtelen üzenete…
Jajj édes drága jó Istenem,ez valami csodálatos .Annyira jó az ízlésed meg a kukacolásod is ,úgy érzem nekem ez soha nem fog menni.Mármint a kukac.:D Pedig lelkesen próbálkozom,esküszöm.
Marcsimami üzenete…
Nagyon-nagyon szép, akár csak az összes többi munkád! Gratulálok! :)
F.Gina üzenete…
Nagyon tetszik, különösen a haja ! Még regisztráltam is miatta :)) Végignéztem a választékot, és akkor is rád szavaztam volna, ha nem ismernénk egymást :))
katafolt üzenete…
Judit, csak gyakorolj, fog az menni!

Köszi, Marcsimami!

Gina, te angyal vagy :) Nem tudom megnézni, mi újság arrafele, nem megy az oldal most...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o