Ugrás a fő tartalomra

ÚjraKészre varrtam én már ezt a párnát néhány éve. Még aznap rájöttem, nagy hiba volt: meggondolatlanul elhasználtam a hátlaphoz a kedvenc sárga-bordó anyagom utolsó darabjait, márpedig a készülő munkámhoz pontosan arra volt szükségem. Szétbontottam. Most béleltem, tűztem és kapott puha bársonyt hátlapnak. Több kép a boltban.

 Am mai terminat odată această pernă acum cîţiva ani. Mi-am dat seama imediat că am greşit: am folosit pentru dosul pernei materialul meu favorit galben-bordo. Am desfăcut-o atunci. Abia acum am apucat să o termin din nou, am matlasat topul şi i-am făcut dosul din catifea. Mai multe poze în magazin.

Megjegyzések

Ledorka üzenete…
Gyönyörű. :) A sárga alapon bordó mintás anyag engem is elvarázsolt. :)
Névtelen üzenete…
Este superba aceasta perna. Eu caut o perna de Craciun pe care s-o daruiesc sefei mele din Anglia (dupa cum stii, e greu sa daruiesti ceva deosebit cuiva din strainatate, dar perna aceasta este cu adevarat speciala). Mi-a mai placut mult si cea cu fetita elf. Cred ca va trebui sa ma hotarasc repede, ca altfel nu le mai prind.
katafolt üzenete…
Örvendek, hogy nektek is tetszik! Lidércke, az az anyag évekig szolgált nálam, az első komolyabb vásárlásom volt,
vagy tíz méter új anyag, kész csodának tünt akkor :)

Draga Laura, aceasta perna sigur nu se va mai repeta, nu mai am din materialele folosite. Cu fetita elf voi mai face cateva variante, la fel si cu baietelul.
Marcsi üzenete…
Csodaszép!
katafolt üzenete…
Köszi, marcsi!
katafolt üzenete…
Bocs, Marcsi :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o