Ugrás a fő tartalomra

Blogot nyitok,tehát vagyok?

Blogozni jó.Isteni érzés,ha rábukkanok egy kedvemre valóra.Foltos legyen, jó sok képpel,még jobb,ha leírásokat is tartalmaz.Egy jó blogban minden újabb oldal gyönyörködtet.Ha igazi csemegézni való fotót látok a fejem balra dől,míg majd lebillenek a székről s csak akkor riadok fel,ha a szemüvegem a képernyőhöz koccan.
A jó blog megunhatatlan.Mert mikor kivesézem minden bejegyzését és megfejteni vélem legtöbb titkát,még több kincset mutat.A jó blogban ugyanis a legjobb a jó linktár.S ha nem kellene két kamaszkával megharcolnom minden számítógép előtt töltött percért,hajnalig barangolhatnék blogról blogra,képtárból képtárba,soha meg nem unnám.

Megjegyzések

Kastanie üzenete…
szia!
örülök, hogy blogot nyitottál!
katafolt üzenete…
én is :*)!
Elizaniko üzenete…
Üdvözöllek én is, örülök a blogodnak. Olvasni fogom.
katafolt üzenete…
Köszönom,Anikó,én is gyakran járok nálad!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!