Ugrás a fő tartalomra

Nélkülem...


Lehet,hogy túl sokat dolgozom mostanában,(ez ugye az ablakon is meglátszik)?Kedvenc amarylliszom úgy kinyílt nélkülem,hogy észre sem vettem.Eddig meg voltam győződve róla,hogy kizárólag bennsőséges barátságunk okán ontja ezeket a gyönyörű virágokat.Arról nem is beszélve,hogy milyen jó figyelni,amint növekedik a szár.És most tessék,elintézte egyedül ! Most akkor örüljek,vagy szomorkodjak ? :-)

Se pare că lucrez prea mult,(se vede şi pe geam)?Nici nu am observat ca amaryllisul meu favorit ne pregateşte o surpriză.Pănă acum eram convinsă că frumoasele flori in alb-roşu nu s-ar naşte niciodată fără strânsa noastră prietenie.Iar acum uite că a rezolvat singur,fără ajutorul meu !Nu mai ştiu ce să fac,să mă bucur,să mă întristez ? :-)

Megjegyzések

Ahama üzenete…
Rámijesztettél! A címet olvasva azt hittem,hogy téged is elkapott a blogbezárós járvány.De jó, hogy nem :).

A virág meg már csak ilyen hűtlen. De az is lehet, hogy meglepetést akart neked szerezni.Gyönyörű.
Bea üzenete…
Csodaszép lett. Veled vagy nélküled, de gyönyörű!:) (azért ne legyél rá mérges:)))))
Abile üzenete…
Szerintem örüljél! Azt szerette volna, hogy a sok munka helyett egy kicsit figyelj rá, ezért megajándékozott Téged a virággal! ;o)
Polyák Ildikó üzenete…
Gyönyörűséges. Az amarillis mint olyan, meg ez a csíkos szín.
...tiktakro... üzenete…
ba sa te bucuri de el..si sa uiti de geam ca oricum , orice ai face nu ma poti intrece ;) da' floarea si bucuria din suflet conteaza...restul sunt chestii lumesti ...fara valoare.
mmama üzenete…
Gyönyörű !
A természet tudja a dolgát nélkülünk is.

( már azt hittem nélkülöznünk kell
Téged )
katafolt üzenete…
Ugye,milyen szép ?Ahama,Mmama,nem kell félnetek,az unalomig kitartó vagyok,szerintem húsz év múlva is lesz még ez a blog,feltéve,ha én is leszek.Nem hirtelen felindulásból kezdtem el,s nem is azért,mert másnak is volt...lehet,hogy megunom és abbahagyom,aztán meg újrakezdem,de drámai bezárástól itt nem kell tartanotok.Csak az a kár,hogy egyre kevesebb időt tudok rá szakítani,de azért megtartom :-)
katafolt üzenete…
Mersi,Teodora :-)Spalatul geamurilor e cel mai frustrant si de fara folos dintre toate treburile casnice...lucrezi degeaba.Dupa o ploaie-doua arata la fel ca inainte.
Csilla üzenete…
Szerintem gyönyörködj, mesés virgot hozzott az amarilliszed.
Ela üzenete…
O floare asa frumoasa nu poate decat sa produca multa bucurie! Deci sa te bucuri! lasa toate gandurile departe!
Ela
Mehike üzenete…
Örülj, hogy ilyen gyönyörű virágod van
KicsiKató üzenete…
Látod-látod, egy igazi barát akkor is ugyanolyan szeretettel ölel magához, amikor hetek óta nem volt időd felhívni sem...:)
ezkriszti üzenete…
Ugggyan ez a fajta van nekem is! :-) És idén még nem csinált semmit.
Gyönyörködj benne sokat.
Amaranta üzenete…
Ilyenek ezek a gyerekek, felnőnek, gyönyörű felnőttek lesznek belőlük, de azért anyuci gondoskodása mindig jól esik!
Silerika üzenete…
Gyönyörű virágot hozott!Látod mennyi szépség van körülöttünk, csak néha elfelejtkezünk róla. :)) Az enyém is nyiladozik ám az ablakban :o
katafolt üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi