Ugrás a fő tartalomra

Pici lánynak









Piros-szürke babakocsihoz készült ez kislányszett.Nem nagyon szeretem a pirosat önmagában,de itt jó,a szürke valahogy megszelidíti.A tűzésmód a kedvencem:egyszerű,nagyléptékű hullámos varrás.


Am cusut acest set pentru o micuţă care are un cărucior cu aceste culori:roşu şi gri.Nu-mi prea place roşul,dar asortat cu gri merge.Quiltingul cu care am lucrat e preferatul meu:o cusutura simpla,ondulată.

Megjegyzések

Hobbi-Tünde üzenete…
Hát most kukkantottam be hozzád és lenyűgözve nézem a sok gyönyörűséget amit az utóbbi időben készítettél. Egy párnababára nekem is rég fáj a fogam , csak kicsi lányom legyen nagyobb :)). A táskád nagyon tetszik!
Ida13 üzenete…
Az a hullámos varrás nagyon hiányzik nekem a gépemről. Olyan jópofa!
Nagyon tetszenek a munkáid és az,hogy olyan gyors tudsz lenni.
KicsiKató üzenete…
Úgy látom, nem csak a kék-, de a piros mintás anyag-gyűjteményed se piskóta:)) Nekem is tetszik a szürkével, saját kútfőből sose jutott volna eszembe összepasszintani őket.
mmama üzenete…
Nagyon szépek ezek is.
Jó hogy a géped ennyi féle varrást tud.
Én csak egy mezei géppel birkózom
be kell érnem a kevesebbel is.
Geta Grama üzenete…
Imi place ca ai trecut si la rosu ! Superb !
katafolt üzenete…
Köszi,Hobbi,majd szólj,ha kell !

Ida,Mmama,ez nem is díszöltés,stoppoláshoz,foltozáshoz,szélek megerősítéséhez ajánlja a gépkönyv,de állítottam ezt-azt és ilyen lett.

Kató,így kérték,egyébként én sem szoktam,pedig érdemes a szürkét bevetni,nagyon tud javjítani az összhatáson.
Edige üzenete…
Hiába... Neked az a stílus már nagyon megy! Szuper lett!
Bea üzenete…
Én szeretem a pirosat, úgyhogy nekem bejön, még szürkével is. A szürkét nem szeretem- de az összhatás azért vidám, úgyhogy ügyes vagy. Ja, és az anyaggyűjteményed... óóóó :)
Szilvi üzenete…
Én ezt a takarót elfogadnám magamnak is.A hullámos öltést is szeretném a gépemre.
katafolt üzenete…
Geta,am sris iarasi simultan :-).Mersi !

Köszi,csajok ! Nincs is sok pirosam,ahoz képest jól összejött.
Csilla üzenete…
Én imádom a pirosat, ami látszik a munkáimon is. Hordok is pirosat és a lányomat is előszeretettel öltöztetem pirosba. Ezért is nagyon tetszik a párna is és a takaró is. Nagyon jó ez a tűzés, azt hittem először ilyen hullámosan varrtad, ilyen szép egyenletesen. Akkor lehet az anyum varrógépe is tudna ilyet, tudd vagy 8-10 féle díszítő és szegő öltést, mig az enyém csak egyenest és négyféle cikcakkot.
Vacskamati üzenete…
Nagyon szép! Színén-visszáján is igen mutatós a hullámos varrás! :)
BMonica üzenete…
Azt hiszem az én gépem is varr hullámokat de nem jutott volna eszembe hogy igy használjam. Nagyon tetszik.
Tetszik a piros de ez egy kicsit sok nekem, főleg ha elképzelem hogy még a babakocsi is piros. :P
Zsukkata üzenete…
Már mindent elmondtak előttem :O)! Szuper a takaró, nagyon jó az a színátmenetes anyag is, a tűzés is nagyon tetszik, utána fogok nézni, hogy az én gépem is tud-e valami hasonlót, mert nagyon jó!
Névtelen üzenete…
HELLO,

that is sooooo nilce.
compliment.

gratings conny
Lonci (Győr) üzenete…
Nacsak, még egy takaró? Ez is nagyon jó lett!
katafolt üzenete…
Köszi mindenkinek.
Csilla,a régi gépemen nekem is csak pár cikkcakk volt,azokkal is tűztem,nem olyan unalmas,mint árokban.Igaz,hogy felső anyagtovábbító is kell hozzá.Van neked olyanod?

Thank you,Conny :-)
Csilla üzenete…
Nem, nics nekem felső anyagovábbítóm. Ezt a munkád fogom látni élőben is azt hiszem, hisz egy kedves ismerős pici lánya kapta a keresztelőre egy másik kedves ismerőstól akit hozzád küldtem varratni.
katafolt üzenete…
Gondoltam,hogy te voltál :-),köszönöm !
Takaró steppeléséhez azért nagyon kéne a felső anyagtovábbító,anélkül sokkal nehezebb.Nem értek hozzá,de talán van valami ,nem tudom már,Elna vagy Pfaff,ami több varrógéphez is jó.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi