Ugrás a fő tartalomra

LassanNagyon lassan haladok a másik szettel...tudjátok,a síző takaró-párna együttes párjával.
A párna legalább kész.Most azt kell eldöntenem,a húszféle elképzelésemből melyik is legyen a takaró applikációja.Remélem,minél előbb befejezem,még ma szeretném,meglátjuk...

Merge foarte încet treaba cu celălalt set...stiţi,perechea setului cu schiori.Perna măcar e gata,şi cum mă decid care variantă să cos(dintre cele douăzeci posibile)pe aplicaţiile păturii,voi termina repede.Sper că azi,mai vedem...

Megjegyzések

BMonica üzenete…
Hát, te nem vagy semmi! Olyan gyorsan varsz, hogy nem győzlek követni :)) Még, hogy lassan haladsz a takaróval!? Hiszen azóta már többet vartál mint más egy teljes év alatt. :)
Csilla üzenete…
Az biztos, Monicanak abszolut igaza van. Én már mióta molyolok azzal a párnával, azóta te több táskát, párnát stb összedobtál. Ritka az a nap, hogy nem teszel föl egy kész munkát, ez a lassú, na akkor ezzel a mértékkel én csak ácsorgok :o)Szép ez a párna is, mint mindne munkád.
katafolt üzenete…
Köszi,csajok,közben befejeztem...és készül még néhány :-D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)