Ugrás a fő tartalomra

Elefántcsorda :-)






Ez a falikép (62 x 78 cm ) kisfiúnak készült,azzal a kéréssel,hogy ne csak kék legyen és valamilyen állatka is kísérje.

Acest peretar (62 x 78 cm e pentru un băieţel.În sfărşit nu a trebuit să fie doar din albastru şi s-a cerut un animal "de companie "în plus :-)

Megjegyzések

Körmi üzenete…
Jujj! annnnnyira tetszenek ezek az kis kockákból összevarrt faliképeid, takaróid!...mindig nézegetem őket, s győzködöm magam, hogy talán nem is lehet ez olyan nehéz, dddeee majd talán ha Karcagon megvarrom első takarómat oktatói segítséggel, bátrabban nekifogok egy-pár takarónak itthon is, hisz "felvevő piac" az van! ha csak a szűk családi kört veszem is! ;-D
Polyák Ildikó üzenete…
Hannibál elefántjai az Alpokban:)
katafolt üzenete…
Csak rajta,Körmi,tényleg nem nehéz.

Ildi :-)

Kösz,Csipkelelkű
zazálea üzenete…
Mondd, Kata, az applikálást hogyan oldod meg? Valakinek azt írtad, hogy gépi program, ezt értem, de előtte végigfutsz rajta egyenes varrással vagy rögtön nekiereszted ezt a típusú varrást? Még ismerkedem a masinériámmal, de mintha nekem is lenne valami hasonló öltés. Esetleg műhelytitok...?
katafolt üzenete…
Nem futok én sehova,egyből azzal varrom.Nálam ilyesmi öltés kettő van,az egyik erősebb,nem foszlik a rátét.Egyébként is, a vliesofix tartást is ad neki és a szélét is erősíti.
zazálea üzenete…
Remek! Én is vliesofix-szel rögzítem, akkor lehet, hogy nem is kellene sűrű cikk-cakkal vacakolnom? Na, ezt kipróbálom! Köszi a tanácsot!
katafolt üzenete…
Próbáld ki,de számíts rá,hogy nem megy sokkal gyorsabban,mint a sűrű cikkcakk,mert többször visszaölt.Nekem egyszerűen jobban tetszik ez az öltés.
Geta Grama üzenete…
Ce haios e elefantelul !
katafolt üzenete…
Merci,Geta :-)
Elena üzenete…
Ce mult imi place! Si peretarul si elefantelul. Si eu visez sa fac unul! Elena
Bea üzenete…
Nagyon szép lett, és főleg annyira vidám a hangulata.
lili.constanta üzenete…
In primul rand, vreau sa te felicit pt bobocelul liceean :) si noi va calcam pe urme si fiica-mea m-a anuntat de acum sa-mi iau gandul de la clasa de arhitectura ca ea nu are de gand sa produca naturi moarte... :))
Am mai avut o tentativa de comentariu dar s-a blocat calculatorul chiar dupa ce-ti scrisesem mesajul si nu l-am mai putut reproduce... :)
Peretarul este f frumos si a iesit frumos si setul cel roz chiar daca te-a chinuit... :) Parca faci o magie si dai scanteie de viata celor mai ... "banale" peticele...
Cu mult drag,
Lili
katafolt üzenete…
Merci Lili,in numele ei,am vrut azi sa scriu despre ea,dar n-am apucat,poate maine...
Sa stii ca poate au dreptate cei care spun ca copiii,daca sunt lasati in pace stiu mai bine de ce au nevoie,decat parintii care fac multe stricaciuni doar fiindca vor neaparat ca totul sa iasa perfect.Nu exista asa ceva.Ar trebui sa ne multumim si cu "potrivit".Usor de zis,greu de facut :-)
Lente Julcsi üzenete…
Szia!
Végig néztem a képeidet és teljesen elvarázsolnak a varrományaid!A színek,a formák,a tűzések együtt és külön-külön is szépek.
Csilla üzenete…
aranyos a falvédő is a fáni is. A napokban én is nekiesek a vliesofixnek, ha elakadok hozzád fogok fordulni, jó? Nézz be hozzám vár egy kis meglepi.
katafolt üzenete…
Köszönöm,Julcsi !
Rendben,Csilla !
majusvan üzenete…
Lehet ez picit hosszabb megjegyzés lesz, bár tömören is el tudom mondani:) nagyon nagyon szép, és nagyon tetszik a tulajdonosnak is:) Ezt a faliképet és a kiselefántot ugyanis mi kaptuk, vagyis a két és fél hónapos kisfiam kapta a kolléganőimtől.
Még soha nem írtam, de rendszeres "zugolvasód" és a munkáid csodálója vagyok, és kezdő hobbivarrász is egyben.
Mikor kibontottam az ajándékot egyből ráismertem a blogban már látott elefántokra, és olyan valószerütlen volt, hogy ők idevándoroltak hozzánk. Milyen kis csodák vannak:), köszi.
katafolt üzenete…
Ó,ez aztán a meglepetés :-)
Ha így tudom,nem mutogatom előtte !
Örvendek,hogy tetszik,remélem a kis tulajdonos is szeretni fogja.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi