Ugrás a fő tartalomra

Fák


Ezt a kistáskát még a 12 egy tucat előtt varrtam,csak elkevertem a képeket valahova...A bőrutánzatból varrt fa-rátétekhez is vonzódom,nemcsak a házakhoz és elefántokhoz :-).
Rizikós ötletnek tűnt a bútorszövet lágy indiai anyaggal való párosítása,de bevált.

Aceată gentuţă s-a născut înaintea celor 12,am pierdut din vedere pozele...
După cum vedeţi îmi plac şi aplicaţiile-copac din imitaţie de piele,nu doar căsuţele
şi elefanţii :-)
La început mi s-a părut riscantă ideea de a combina stofa de mobilă cu un material subţirel din India,dar merge.

Megjegyzések

Körmi üzenete…
Ez a táska is tetszik!...mint a többi előtte levő is! :D...nagyon sokat varsz, most egy kicsinykét irigykedem, szeretnék én is többet varrni, de mire előszedem a cuccost, addigra már rakodhatok is el...a nyugdíj meg még igencsak távol!? :(
katafolt üzenete…
:-),tudod,Körmi,nekem most úgy alakult az életem,hogy csak varrok,
de néha ,gondolatban és csak rövid ideig,szívesen elcserélném ezt a szabadon fuldoklást valami biztos,nyugdíjas állásra...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!