Ugrás a fő tartalomra

Őszi színek-nyáron


Írtam már valami ilyesmit,tavasszal...tudtam,hogy van még ebből az anyagból,csak azt
nem ,hová is tettem.A múlt héten előkerült,akárcsak a bontott sál maradéka és a tavaszihoz nagyon hasonló,csak magasabb és hosszabb fülű táskaként végezte.

Am mai făcut o geantă asemănătoare primăvara.Ştiam că mi-a mai rămas din acest material,dar am uitat de el.Săptămîna trecută a reapărut brusc ca şi firul de decor folosit atunci.Geanta de acum seamana mult cu cea veche,doar că e mai înaltă şi are bretele mai lungi.

Megjegyzések

Kaoka üzenete…
Először azt gondoltam sk. rojtozás, de rájöttem, hogy alapban rojtos. :)Nagyon mutatós. :)Hihetetlen milyen kreatív vagy.
katafolt üzenete…
A fonal ilyen különleges-rojtos,azt varrtam bolondul erre a bársonyos alapra.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!