Ugrás a fő tartalomra

Cserezsák
Ezt a lenge nyári szépséget-KÉKséget Márton Adél varrta nekem még az augusztus végi vásárra.Pakolós hátizsák készült cserébe.Kivételesen mindketten hozott anyagból dolgoztunk :-).Kicsit furcsa volt merevítés és tűzés nélkül varrni(csak egy erősebb bélés van benne),de a végeredmény tetszik.Valaki varrhatna nekem is egy ilyesmit...


Márton Adél mi-a cusut o frumuseţe albăstruie pentru tîrgul din august,atunci i-am promis în schimb un rucsac.De data aceasta,excepţional,amîndouă am lucrat din materialul clientului :-).A fost puţin ciudat să cos fără matlasare-întărire(nu are decît o căptuseală mai groasă),dar rezultatul nu îmi displace.Ar putea oare cineva să-mi facă şi mie unul asemanator...?

Megjegyzések

Lonci üzenete…
Nekem is tetszik, szívesen elfogadnám én is:)
Kovácsné Julcsi üzenete…
Kedves Katalin!
Bár nem kapcsolódik a bejegyzéshedhez,mégis itt jegyzem meg,hogy nagyon jó az új profilképed.
Szép napot!
mammka üzenete…
Hú,de szép a ruha és a zsák!!!!!!Jól vagy??????Pussz!
Alexandra üzenete…
N-ar putea :-) Pentru ca tu esti o maestra, si altcineva nu stie asa de bine ca tine sa coasa genti si rucsaci.
Rochia bleu imi place mult si ea.
katafolt üzenete…
Köszi :-)

Julcsi,ez a régi profilképem,van már vagy 5 éves,de szeretném hinni,hogy még nem vagyok sokkal öregebb...úgyhogy visszatettem.

Jól vagyok,Mammka,puszi !

:-D Sanda,cunosc eu cîteva persoane pe aici,care ar putea...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!