Ugrás a fő tartalomra

Rasta-patch


Ma reggel ez a kollázs fogadott a képernyőn.
Már beletörődtem,hogy csemetém göndör fürtjeit ilyen változatban látom(azért reménykedem,hogy majd még meggondolja magát).Ez a foltos megközelítés viszont meglepett.
Hmmm...lehet,hogy megvarrom :-).

Azi dimineaţă m-a salutat acest colaj cînd am pornit PC-ul.M-am obişnuit deja cu ideea că părul creţ al copilului meu e înlocuit pentru un timp(limitat,sper)cu aceste plete mai neobisnuite.M-a surprins totuşi arangamentul gen patch.
Hmmm...poate cos ceva pornind de la aceste poze :-)

Megjegyzések

mammka üzenete…
Nagyon jófej a fiad!!!!!A lányod szintúgy!!
Tudod,az én nagyfiam is rasztás...én sem adom fel a reményt,annyira szép a természetes haja!
Mici üzenete…
Rasztából a zenét nagyon szeretem. Ez a haj meg jópofa, és gondolom túl sok gondja sincs vele. De amint látom Téged még puhítani kell, és használja eszközeit a csemete. :) Te meg igen is varrd meg a képet, nagyon jó ötlet!
Edige üzenete…
Ez jó!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!