Ugrás a fő tartalomra

Breslog /Katafolt

 A Breslo blogján új rovat indult,amely a boltban áruló alkotók műhelyét mutatja be pár fotó segítségével.A mai cikk rólam szól :).

  Pe blogul Breslo a început o rublică nouă cu titlul "Cum arată atelierul tău".Articolul de azi este despre atelierul meu :).

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
:)
bemka üzenete…
Nagyon tetszik....én is ilyent akarok. Látszik, hogy otthon vagy benne :))
Csilla üzenete…
Hoppá, te is a földön faricskolod az anyagokat? :) Nekem sincs egy becsületes asztalom a dolgozóba, így a padlón van a vágólap és a vonalzó, csak hát totál elszibbadok közben, na meg varrás az asztalnál, felállás vasalni, majd faricskolni a padlón, jó kis torna. Ha ez káosz akkor mi van nálam, jaj meg sem merem mutatni :D Ó, de kellene már egy rendrakás nálam... Szép nálad, van pár számomra érdekes és szimpatikus tárgy a szobádban :)
Aledi üzenete…
Ó, gratulálok :)
Alexandra üzenete…
Kati, e frumos la tine in studio :-)
Jutus üzenete…
Gratulálok!!!:))
T REKA üzenete…
GRATULÁLOK!!!
NAGYON SZÉP A MŰHELYED ,NAGYON JÓK A GÉPEK AMELYEKKEL DOLGOZOL!!!
MINDEN ELISMERÉSEM!!!
ezkriszti üzenete…
Nem kaphatnánk egy fordítást a Breslo-ról? Olyan jó lenne! Meg megtudni hogy tárolod az anyagokat, amiből egész biztosan jó sok van.
katafolt üzenete…
:)))

Kriszti,csak az van ott is,amit már többször leírtam:hogy kinőttem a kisszobát,és a nappalit használom műhelynek,ahol bizony kreatív káosz uralkodik.S hogy a Berninám a nagy segítségem,a nagyi Singere pedig a kabalám.

Az anyagtárolásról most nem szóltam :),minden eddigi válogatási módszerem befuccsolt,a sok doboz és kosár tartalma nem igazán világos már előttem.Ezért mostanában nagy zsákokban van a cucc(a nagy darabok összehajtogatva a polcon).Ha keresek valamit,kiborítok néhány zsákot...Ezek viszon nem a nappaliban laknak,hanem a számítógépes szobában.Nem akarom a két masinát(számító-és varrógép) egy porondra engedni,mert félő,hogy
időnként/sokszor inkább az előbbi győzne.
ezkriszti üzenete…
Értem. Ami nem kell, azt visszazsákolod. Csak így nagyon sokat kell vasalni!
katafolt üzenete…
A fecniknek mindegy,hogy dobozban,kosárban,vagy zsákban gyűrődnek...a nagyobbacskákat és az egyfajtákat meg szépen felcsavarom.
Vérbeli rendszeretőknek szoktam ajánlani ezt a tuti német módszert:
http://pillowtree.blogspot.com/search/label/crafts%20-%20miscellaneous

az oldal közepén van az idevágó bejegyzés.
Bartha Reka üzenete…
Nagyon jo az "alkoto-kuckod", nem csoda hisz ilyen jo dolgokat csak ilyen jo kornyezetben lehet megalkotni!:) Ha majd sajat hazam lesz es sajat alkoto kuckom...akkor hozza fordulok tanacsadasert:)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!