Ugrás a fő tartalomra

Díjak ellen


 Kedveseim,ha valóban szeretitek a blogomat,kérve kérlek,ne adjatok nekem díjakat !
Itt már leírtam egyszer,miért.

Azért köszönöm Deea-nak,Eszternek és Erikának,hogy rám gondolt,Laurának meg külön azért is,mert olyan szépen megszelidítette ezt a legutolsó ,szerintem igencsak goromba díjat.

Dragelor mele,dacă  vă place blogul meu ,vă implor,nu îmi mai trimiteţi premii!
Am mai scris despre asta,acum vreau să spun doar atât că nu pot,nu vreu să scriu chestii mai personale despre mine însămi în afara celor ce pot fi vâzute şi subînţelese din lucrările mele.Scuze...


Le mulţumesc totuşi Deei,lui Eszter ,Erika şi Laura că s-au gândit la mine.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
: )))
Gyere a fórumra, gurulunk : )
Mammka üzenete…
Drága Kata!Csatlakozom....mégis elsodor időnként a díjáradat,de most már csak megköszönöm,nem tudok beszállni ebbe a csónakba....
katafolt üzenete…
Adél,láttam-írtam :))

Mammka,szerintem mást is zavar,csak nem mindenki mondja.Persze,az embernek az elején még jólesik és nem érti,hogy mit fanyalognak-nagyképűsködnek a régiek,de aztán kezd sok lenni.
mmama üzenete…
Egyetértek Veled .
Minap én is szembesültem vele ismét,
tényleg zavarba hozó tud lenni, a magam módján én is elhárítottam.
Mást nem tudsz tenni ellene.
Ráadásul nem áll a háttérben sem bántási szándék, sem udvariatlanság.
katafolt üzenete…
Igazad van,Exi...
videkek üzenete…
Drága Kata! Teljességgel megértelek, és egyáltalán nem bánom, ha nem adod tovább a díjat; csak azért küldtem, hogy tudd, szeretem és nagyra tartom a blogodat. Így volt ez eddig, így lesz ezután is.
Szeretettel üdvözöllek,

Laura
katafolt üzenete…
Köszönöm,Laura :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!