Ugrás a fő tartalomra

Nyári táskák

 Nagyon nehezen szántam rá magam az ilyen tűzés nélküli táskák varrásásra, aztán meg nem bírtam leállni :). Szerintem egy táskába mindenképp jár vatelin és merevítő is a bélésen kívül, de annyiszor hallottam már vásárban a kérdést: vékonyabb nyári táska nincs ?, hogy úgy döntöttem, most csak ilyeneket varrok. Majd meglátjuk, lesz-e sikerük. Mivel hagyományos vásárba megyek, most nem varrtam semmi nagyon modernet, de az alsó képen levő Kokopelli azért elkészült(két ilyen rátét még sorsára vár). A Kokopellis táska a Breslo boltomban megvásárolható.


  Mi-a fost extrem de greu să mă apuc să cos genţi nematlasate. După părerea mea o geantă trebuie neapărat să aiba vatelină şi întăritură în afară de căptuseală. Insă am auzit de prea multe ori la tîrguri întrebarea: genţi mai subţiri, de vară nu aveţi? De aceea am început această colecţie. Să sperăm că vor avea succes. Dat fiind că mă duc la un tîrg tradiţional, nu am cusut nimic prea modern,în afara genţii Kokopelli(mai am două aplicaţii cu acest model  în aşteptare). Geanta Kokopelli poate fi cumpărată in magazinul meu Breslo.
Megjegyzések

F.Gina üzenete…
Hát még ha nyarat is csinálnál hozzá :)) Nem tudod meghazudtolni magad, nekem ezek inkább őszi színek :)) Béléssel és merevítővel muszáj tűzni, különben olyan lesz, mint a kispárna :)) Mostanában én is csak két rétegűeket varrok, a tulipánosokat, és szeretik. Ezeket is szeretni fogják !
agibo üzenete…
Bélés ide, vagy oda, ezek nagyon jól sikerültek.
Beate Knappe üzenete…
Your bags are wonderful
Maimoni üzenete…
Nagyon jók! Tényleg már csak az a nyár hiányzik hozzájuk...
katafolt üzenete…
Gina,hát éppen ez az: én mindent tűznék,ha rajtam múlik, mert szebb, strapabíróbb és nem gyűrődik, de ez most egy ilyen modell...

Kószönöm.Ági !

Thank you,Beate !

Maimoni, nyarat próbálok bűvölni velük,eddig teljes a csőd,ma éjszaka 1 fok volt minálunk...
kastanie üzenete…
Nagyon jók ezekkel a rátétekkel, szeretni fogják!
lili.constanta üzenete…
Sunt sigura ca vei avea succes cu ele! :) Prima este preferata mea!
Bartha Reka üzenete…
Lehet hogy merevitve meg kitomkodve szebbek, de lassuk be hogy a mai fiataloknak ez jon be! Te is gondolom azert is "piacosiottad" maga es taskaid is, mert ezt kerik! De ezzel nincs semmi gond... Es tovabra is szepekete gyartasz!
Kulomben az en kedvencem a fekete piros tulipannal!:)
Abile üzenete…
Tyűűű Kata! Fantasztikusak ezek a táskák... Gratulálok!
katafolt üzenete…
Remélem, Márta, bár, ha ilyen idő lesz, nem tudom, lesz-e aki szeresse :((

Réka, így is lehet mondani :)

Multumesc, Lili, sper sa fie asa !

Köszönöm, Abile !
ElizAniko üzenete…
Tetszenek a táskáid, bár nekem is mindig a tűzött, 3-4 rétegből álló táskák a táskák. De ha ez kell, ha ezt hiányolják, akkor ezt kell nyújtani nekik.
Kedvencem a kokopellis. Nem tudom miért fogott meg annyira ez a figura amikor először megláttam. Késztetést éreztem én is , hogy megvarrjam.
NeMe üzenete…
Nu exista lucrusor pe care-l faci sa nu-mi placa la nebunie! Te admir, te invidiez, si te laud prietenilor foarte frecvent! :D
Hobbi-Tünde üzenete…
Nagyszerűek a táskáid, nagyon tetszenek!!
katafolt üzenete…
Csak most olvasom a megjegyzésed,Anikó,öeülök, hogy így is tetszenek, megtisztelő :)

Anca, nu ai de ce să mă invidiezi, esti tînără şi extrem de originală,pînă ajungi la vărsta mea... :)))
katafolt üzenete…
Köszi, Tünde, valamit elügyetlenkedtem a moderálással, csak most találtam rá 19 !
olvasatlan megjegyzésre.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!