Ugrás a fő tartalomra

Vásárfia 2, avagy palóc madárkák és egyéb kékségek

Ahogy így elnézem, kissé túlteng a párnáim közt a kék megint :). Ez főleg azért van, mert a kedvenc narancssárga anyagom elbújt előlem. Most már megkerült a lelkem, persze későn. Holnap reggel kezdődik ugyanis a kétnapos kézműves vásár és még három pasztellkém haj nélkül didereg...sebaj, vásár a jövő héten is lesz, addig még készülhet sok minden(vagy nem) . Mindenesetre oda szeretnék őszi lányokat is varrni és néhány narancsos párnát-táskát is.

folyt.köv.

După cum vedeţi am cam exagerat cu pernele albastre în acest sezon :). Nu e vina mea, superbul material portocaliu pur şi simplu s-a ascuns de mine. L-am găsit acum,desigur, prea tîrziu, mîine incepe tîrgul mestesugarilor  de doua zile, şi eu încă am de terminat trei păpusi pastelate...nu-i bai,tîrg va fi şi săptămîna viitoare, pînă atunci mai pot termina multe(sau nu) . Totuşi voi încerca să fac pînă atunci cîteva fete şi nişte perne şi genţi portocalii.

va urma

Megjegyzések

Ili üzenete…
Lenyűgöző vagy!!!!
L.Julcsi üzenete…
Csodásakat alkotsz,gyönyörű dolgok kerülnek ki a kezeid alól!Örülök,hogy láthatom őket :)
SDAnita üzenete…
Nagyon-nagyon jo ez a szinosszeallitas ! Annyira megnyugtato .... Biztos nem a narancssarganak volt itt az ideje :-) Gratulalok !
csipkebogyo üzenete…
Szemet gyönyörködtető kékek,nagyon szépek és különös hangulatuk van!
Aledi üzenete…
Nagyon jó ez a madárka. Sok sikert, jó időt a vásárra!
bemka üzenete…
Gyönyörűszépek!
katafolt üzenete…
Köszönöm mindenkinek :)
Hobbi-Tünde üzenete…
Nagyszerűek a párnáid!! Nekem egyből a Magyar népmesék madárkája jutott eszembe, nagyon szerettem gyerekkoromban és az én gyerkőceim is nagyon szeretik!
katafolt üzenete…
Köszi, Tünde, ha késve is, elkallódott néhány megjegyzés, most bányászom elő őket a moderálásra várók sorából :(

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!