Ugrás a fő tartalomra

Csak tűzve
Ez a szép virágos lenvászon anyag nem igazán lett volna jó másra, mert nagyon gyűrődik.
Egyébként már ideje is volt kitalálni valamit a szépséges, de foltvarrásban nem igazán használható anyagaim felhasználására :).

 A tűzött virágos párna már a boltban.

 Acest superb material din in nu era bun pentru altceva, se şifonează prea mult. Dealtfel era şi timpul să găsesc o intrebuinţare pentru materialele mele frumoase care dintro cauză sau alta nu sunt potrivite pentru patchwork.


Perna matlasată se găseşte în magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Ez nagyon tetszik. Bevallom, ha saját magamnak kellene választanom, ilyen egyszerűbb darabokat választanék, a foltvarrottakkal szemben :)
...tiktakro... üzenete…
Ah, dar este mi-nu-na-ta !!! parca "vad" o linie de astfel de produse ;)
Vor avea succes garantat !
Maria üzenete…
De jó ötlet a kár feldarabolni-anyagokhoz!
katafolt üzenete…
Adél, tudom :D. Amikor először kértek tőlem teljesen egyszerűt, meg is sértődtem kicsit, pedig...nem kell, hogy mindenki szeresse a foltosat.

Teodora, mersi, da vor mai fi cateva!

Köszi, Maria!
kikita üzenete…
Szia Kata!

Szeretnélek egy díjjal jutalmazni, nézz be hozzám:)
Czkriszta üzenete…
Ez EGYSZERŰEN gyönyörű!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!