Ugrás a fő tartalomra

Levander Sue Nem nagyon szoktam lilákból varrni, mégis összegyült egy doboznyi lilás maradékom. Hogy apadjon ez a készlet is és szaporodjon a bolti,varrtam most egy pici Zsuzsis párnát .

Nuanţele de mov nu sunt prefelatele mele. Chiar şi aşa s-au adunat mici resturi întro cutie. Pentru a le mai folosi şi pentru a spori stocul din magazin am cusut aceasta perna cu o Sue mititică.

Megjegyzések

Ili ( Hugi ) üzenete…
Pedig nagyon szép a lila!! És ez a párna is gyönyörű lett!!
csipkelelkű üzenete…
Bájos. Csupafehér lányszobába való.
katafolt üzenete…
Köszönöm, lányok.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!