Ugrás a fő tartalomra

Álommanó párnára költözött


 Nem ez az első eset, amikor egy elképzelésem találkozik a megrendelő kérésével. Szerintem is jó ötlet Manót párnára varrni, dehát ötlethiányban sosem szenvedtem, hanem az idő...ajajjj! Ezért jó, ha valami KELL és kész. Nincs kifogás, meg kell csinálni. S akkor csudamód lesz valahonnan idő is, többre is :).
 Ez a rózsaszínes a teszt-párna.A boltban próbál szerencsét. A kérés kékre szólt. Később hozom. Most még néhány álommanós-szívzsebes takaróval jöttem.

 Nu e prima dată cînd o idee mai veche de a mea se întîlneşte cu cerinţele clientului. Mi-am imaginat mai de mult ca Spiriduşul ar arăta splendid pe o pernă, însă nu sufăr eu de lipsă de idei, dar timpul....eeei!
De aceea e bine cînd ceva se impune, TREBUIE şi gata.Fără pretexte, trebuie făcut. Şi atunci în mod ciudat apare de undeva şi timpul necesar realizării, chiar şi pentru mai multe piese :))
 Aceasta din poze e perna-test, îşi încearcă norocul în magazin.
Cererea era pentru o pernuţă albastră. Mai tîrziu revin cu ea. Acum vă mai arăt cîteva pături cu spiriduş somn uşor în buzunarul obişnuit în formă de inimă.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
De még milyen jó ötlet! Szuper, nagyon-nagyon tetszik! És a takarók is csodaszépek, szokás szerint. Szépen feldobja a kéket a piros virágos anyag.
Móni üzenete…
Nagyon aranyos párnán is az állommanó! Hát igen, az időhiány bizony nálam is határt szab az elképzeléseimnek, de annyira szeretem, amikor egy-egy ilyen régi álmom visszaköszön egy megrendelésben...
katafolt üzenete…
Adél, szeretek belelopni valami szokatlant, ez általában valami elütő színű vagy nagyobb mintás virágos.

Tudod, Móni, én lassan már csak az ilyen megrendeléseknek örülök :) Dehát nem lehet minden megrendelő gondolatolvasó :D
Berry üzenete…
Én már felnőttem, de a te álommanód mégis jól megdobogtatta a szívemet, annyira tetszik! :)
Bea üzenete…
Nagyon kedvesek a dolgaid. Nekem abszolút "bejön" a rózsaszín-fekete is. Van egy csomó rózsaszín anyagom nekem is, mert vettem, és nem használtam fel még őket. talán ezen a héten...
katafolt üzenete…
Berry, örvendek, hogy azért tetszenek :)

Bea, nekem is rengeteg rózsaszínem van, és most már szívesen is dolgozom vele. Régen nagyon nem szerettem ezt a színt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o