Ugrás a fő tartalomra

Hasonló


 Ilyesmi babát kellett varrnom. Valamikor elképzelni sem bírtam, hogy kétszer varrjam meg ugyanazt.
Ma már beadom a derekam, ha nagyon szépen kérnek. Teljesen ugyanolyan úgysem bírna lenni, hiszen az eredetinek sem volt szabásmintája. Ez a mostani kicsit vékonykább lett és a ruhája is átalakult. Szeretem. El is kezdtem gyorsan még kettőt, bár azokat másképp fogom befejezni, azt hiszem.

 Am primit o comandă pentru o păpuşă ca aceasta. Cîndva nici nu puteam să-mi închipui să cos de două ori acelaş lucru. Cu timpul am ajuns să accept şi cereri pentru repetări.Tot nu va fi chiar identic., mai ales că nici la originalul nu am folosit tipar. Cea recentă e un pic mai slăbuţă şi rochia e diferită. Îmi place. Am mai început repede încă două, deşi cred că le voi termina altfel.

Megjegyzések

Ida13 üzenete…
Csinos lett. Jó ez a göndör haj!
Aledi üzenete…
Jaj, de szép lett! Nekem ennek a ruhája jobban is tetszik, mint az előzőé.
illesreka üzenete…
Milyen szép lett!:-))) A ruhácskája különösen nagyon tetszik! És nagyon tetszik, ahogy a rózsaszínt használod, jó, hogy összebarátkoztatok!:-))))
katafolt üzenete…
Ida, az a baj ezzel a hajjal, hogy csak kb. minden ötödik elbontott pulcsi jó erre...a többi foszlik és nagyon szöszöz.

Adél, kényszerből lett ilyen, nem volt elég a rózsaszín anyag.Egy hét múlva találkoztok :D

Réka, a látszat csal, nem szeretem most sem, de használom, mert szeretik :).Szigorúan munkakapcsolat :)))
Ela üzenete…
Papusile tale sunt atat de dragalase!!Ma tenteaza si pe mine la joaca!
Unknown üzenete…
Nagyon szépek a munkáid! Mostanában keveredtem ide, de az a kék baba! Így is egyedi az összes, de így kékben Csuda jó!!!
katafolt üzenete…
Multumesc, Ela :)

Üdv nálam, diusbd, gyere máskor is :)
Unknown üzenete…
Mostantól figyellek!! :))
Csak igy tovább!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o