Ugrás a fő tartalomra

Paper Doll QuiltCsak egy újabb manótakarót akartam varrni, mert nincs már raktáron :). Az egyszínű piros nem engedi a színét, ami nagy szó, lehetett bátran játszani az anyagokkal. Valahogy mellé keveredett ez a mintás anyag, amit igazából vasalódeszka-huzatnak vettem. És ettől a perctől kezdve másképp alakultak a dolgok. Ez a papírbaba-dolog nagyon adta magát, hát engedtem, hogy ilyen legyen.
Nem bántam meg :).
A boltban megvásárolható.

De fapt am început o altă păturică cu spiriduş fiindcă s-a epuizat stocul :). În sfîrsit am găsit material roşu uni cu culoarea perfect rezistentă, deci am putut să mă joc cu materialele. Acest material cu imprimeu" haine la uscat" era menit să protejeze masa de călcat, dar se asortează perfect cu celelalte. Din această clipă lucrurile au luat o altă întorsătură. Ideea paper doll nu m-a lăsat în pace, deci m-am lăsat eu convinsă.
Nu regret :)
Poate fi cumpărartă din magazin.

Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Jaj, ez nagyon-nagyon tetszik!
Még jó, hogy nem lett belőle vasalódeszka-huzat:)
katafolt üzenete…
Kösz, Julcsi :) Élőben még jobb, a képek valahogy nem akartak jól sikerülni...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o