Ugrás a fő tartalomra

Halastó :-)

Megjegyzések

Abile üzenete…
Háááát ez naggggggyon jóóóóóóó! :o)
katafolt üzenete…
Ugye ? Néha annyira szita már az agyam,hogy direkt pihentet egy ilyen virtuális haletetés(s nem mellesleg eszembe jut róla,hogy enni kell adni a teknősnek-valahol láttam ezt teknősökkel is).Nem akartam az oldalsávba tenni,mert ott már annyi minden van,más blogokon oda rakják,etesd meg a halaimat cím alatt.
BMonica üzenete…
Jaj, ez nagyon erdekes!
Jobb mint egy igazi akvarium. Ha elmesz itthonrol nem kell fajjon a fejed, hogy most ki eteti az allatokat :)) ... Megeteti helyetted a baratnod... kilometerekrol... :))
Ahama üzenete…
:))) kollektív tamagocsi
F.Gina üzenete…
El fognak hízni :))
katafolt üzenete…
:-))),talán ideje új bejegyzést írnom ?
SILERIKA üzenete…
Megetettem őket, cuki, ahogy sietnek az élelemért :))
katafolt üzenete…
Még a végén tényleg meghíznak :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!