Ugrás a fő tartalomra

Kézírás


Ez a játék Kdattától érkezett.

A szabályok:

1.írd le egy papírra kézzel a nickneved
2. jobb- vagy balkezes vagy?
3. melyik betűt szereted legjobban leírni?
4. melyik betűt szereted legkevésbé leírni?
5. írd le ezt a mondatot: A fürge kis vörös róka átugrik a lusta kutyákon.
6. írd le annak az 5 barátodnak a nevét akinek továbbadod.

Most úgy tűnik,telítve vagyunk játékokkal,és mivel túl sok van egyszerre,kezdünk hárítani:ne többet!Ezért,bár én most is szívesen játszottam(ha soknak érezném a netezni-blogolni vagy akár a varrnivalót-ma már ilyen is van-emlékeztetem magam,milyen volt ezek nélkül,mekkora volt az űr,melyet ezen pótcselekvések azért látványosan kisebbítenek)ezúttal nem szólítok meg senkit,ha valaki mégis kedvet érez hozzá és nem kapott még ilyent,vigye,jó szívvel adom :-)

Megjegyzések

Kdatta üzenete…
Köszönöm szépen.:o) A játékokkal kapcsolatban igazad van. Túl sok lett belőlük. Ami inkább csak akkor nyomasztó, ha egymás után záporoznak az emberre. :o)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!