Ugrás a fő tartalomra

Két takaró - WIP
Amikor a nagy Zsuzsissal elkészültem,mondtam valami olyasmit,hogy ekkorát többet nem.
Nna,akkor most megígérem,hogy többet nem ígérek semmit.Most egyszerre kettőt varrok,hasonló elrendezésben.Az elsőnél már tudom,hogyan fogom applikálni,a másodikon még tűdődöm egy kicsit...

Când am terminat pătura mare cu Sunbonnet Sue,am promis ca nu mai fac un timp pături aşa de mari.Acum promit solemn că nu mai promit nimic.Acum fac două odată,
asemănătoare.La prima,ştiu deja cum voi face aplicaţiile,pentru a doua mai trebuie să mă gândesc un pic...

Megjegyzések

leda üzenete…
Nagyon ígéretes! Gyönyörű anyagaid vannak! Sok erőt, kitartást kívánok a munkához!
kastanie üzenete…
Hajrá Kata! Azt hiszem, még nem írtam, hogy bámullak az árokban tűzött takaróidért is!
(azért a csodálat mellett kicsit már elkezdtem aggódni is, remélem, sikerül valami lazítást közbeiktatnod, mondjuk szervezett torna, ilyesmi?)
lomaquilt üzenete…
Szépek a kockáid és különösen az illesztések. Én az első ilyen takarómat nagyon szépen megterveztem, aztán valahogy a varrással elkeveredtem. Most már igy is maradt (20 éve)és a széle is elkopott.
Lonci üzenete…
Egyszerre kettő, akkor nehogy összekeverd az elemeket. Szeretem a kéket. jó lesz, ha kész akkor azt a képet is felteszed, ugye?
katafolt üzenete…
Köszi,Léda,az anyagokat régóta gyűjtöm már.

Kastanie,az árokban tűzés nagyon nagy mértékben a varrógépem,vagy inkább a felső anyagtovábbító érdeme.A régi géppel vért izzadtam mindig,szakította,hurkolta az alsó cérnát,gyűrte az anyagot,utáltam.

A lazítás csak amolyan házi,tízperces trilochi gyakorlatsor,már ha nem vagyok túl fáradt hozzá,de érdemes beiktatni.Egyébként nekem is furcsa,de negyedannyit sem fáj a hátam a varrástól,mint anno a nyolcórás,íróasztal mögött,számítógép előtt melóban.

Komórka,én is szoktam sorokat összekeverni-szerintem csak akkor baj,ha egyforma négyzetek kerülnek egymás mellé.Ha nem, mondhatod,hogy éppen így akartad :-)
mmama üzenete…
Ember tervez.......
Mármint hogy többet nagyot nem.
És még hány lesz, és mind jó.
SILERIKA üzenete…
Gyönyörő kék anyagaid vannak, kiknek készülnek?
katafolt üzenete…
Lonci,egyszerre írtunk :-)
Nincs akkora helyem,hogy ki tudjam rakni a kettőt,így nem is fogom összekeverni.

Köszi,Mmama !

Szilerika,ismerős testvérpárnak varrom.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!