Ugrás a fő tartalomra

12 táska Első rész





Ilyen táskát,gondolom,mindenki varrt már.Egyszerű a minta,gyors a megvarrása,bár igaz,hogy lényegesen lelassulhat a folyamat,ha minden darabnál újabb ötleteink támadnak.Én így jártam vele :-).Rengeteg változata lehetséges.Megvarrtam néhányat,ezeket mutatom most be egy minisorozatban.
Íme az első.Itt a sarkakat levarrtam,hogy mélysége legyen és kapott egy lovacskás rátétet,illetve belső zsebet és mágneszárat.

Cred că majoritatea cunoaşteţi-aţi cusut acest model de geantă.Tiparul e simplu,
merge repede,dacă nu apar alte idei noi la fiecare geantă :-) Mie aşa mi s-a-ntâmplat.Există nenumărate variante.Din acestea vă prezint acum căteva intrun miniserial.
Iată prima geantă.Aici am cusut colţurile ca să fie mai încăpătoare.A primit o aplicaţie căluţ,buzunar interior şi inchizător magnetic.

Megjegyzések

Abile üzenete…
Nagyon helyes! Tetszik, ahogy a farkincáját megoldottad! :o)
Bea üzenete…
Nagyon jó, hasonlót varrtam én is nemrég, de kicsit lassabban ment, mint a videon:)))
csipkelelkű üzenete…
Nekem is nagyon tetszik a lófarok :) Meg az elefántok is nagyon helyesek az előző bejegyzésben.
lili.constanta üzenete…
multumesc pt tutorial! l-am pus bine. te imbratisez, Lili
dandrea üzenete…
nagyon jo a formaja es mikor jon a tobbi 11?
Ela üzenete…
Kati,multumesc!Am retinut tuto !
Ela
katafolt üzenete…
:-))

Ezt a farkincát eddig párnákra varrtam így,de itt is jó.

Andi,apránként hozom a többit is,
csak kaparintsam meg a fényképezőt és süssön a nap is !

Merci,fetelor,e bun tutorialul chiar daca nu merge atat de repede precum se pare dupa video :-)))
F.Gina üzenete…
Már ahogy te tévedsz, én még egy ilyet sem varrtam :))
De már megjött hozzá a kedvem !
katafolt üzenete…
Tudod,Gina,eddig én sem,de most nem bírom abbahagyni,pedig unom már egy kicsit,de még van egy csomó anyagom és ötletem :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi