Ugrás a fő tartalomra

Carmen purse bag és 2 in 1




Ezt a szokatlan mintás farmer(?!)anyagot nyilván azért volt muszáj hazahoznom sok éve,hogy egyszer majd ez legyen belőle.A yoyo ilyen oválisra felvarrva nekem nagyon tetszik,még más változatokon is töröm a fejem.

Acest material de denim (?!)mai neobişnuit probabil a ajuns la mine cu scopul ca întro zi să fac din el tocmai aceată gentuţă.Yoyo-ul aplicat în această formă ovală e interesant,mă mai gândesc la alte opţiuni posibile.



Ez a kifordítom-befordítom változat azért lett ilyen bordós-gombos,mert nem tetszett,hogyan fest a fekete műbőrből felapplikált virágom.Több anyagom nem lévén,egyszerűen levágtam.

Această variantă 2 in 1 la inceput avea o aplicatie florală din imitaţie de piele neagră,dar nu era bună.Neavând altă bucată din materialul de bază,am tăiat partea stricată,am pus acest material roşu mai pretenţios,nişte nasturi,şi gata .


A virág inkább a bélés anyagára került,így lett a táska kettő az egyben.

Floarea pe urmă a ajuns pe căptuseală,aşa că acum e reversibilă.

Megjegyzések

Körmi üzenete…
Ez nagyon jó!...így több variációban is látva, beindult a fantáziám!? :D... már csak "idő" kellene!! :D
lili.constanta üzenete…
ooooo! cea din denim rosu arata foarte pretioasa in fotografie! imi place foarte mult!
Csilla üzenete…
Az első nagyon elegáns, a másodiknál tetszik, hogy kifordíthatós :o)
WandarArt.Stitch üzenete…
Hi.
your work is Beautiful !
katafolt üzenete…
Körmi,az soha nincs elég :-(.

Da,Lili,a iesit bine.

Csilla,a második is elegáns,kicsit csillog a szürke anyag és a bordó valami álom,kár,hogy csak darabkáim vannak belőle.

Thank you,Wanda !
Ahama üzenete…
De nagy ötlet ez a kis táska.Roppant praktikus, ha csak annyi cuccod van, ami nélkül nem mehetsz el otthonról. Mind tetszik, de sztem ehhez legjobban a carmenes anyag illik.
Fantasztikus tempóban dolgozol! 5 napig nem voltam gépközelben és most alig tudtam visszanézni, annyit varrtál közben :).
katafolt üzenete…
Ahama,most nincs más dolgom,varrhatok,amennyit akarok !
stiglinc üzenete…
Szuperjó ez a csuklótáska! Nekem is a Carmen tetszik a legjobban, de bármelyiket elfogadnám!
Én is bajban voltam mindig és utáltam a reklámszatyrot, amikor csak néhány cuccal elszaladok valahova.
Nem bánnád, ha megpróbálnám leutánozni?
katafolt üzenete…
Ugyan miért bánnám ?

Itt a link,ami szerint én varrtam :
http://www.flickr.com/photos/25191034@N08/2969425302

Majd mutasd,ha kész !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi