Ugrás a fő tartalomra

Díj és megint díj


Tehát:Ginától és Cirmocskától díj érkezett megint és Bazsanna még tavaly játékra hívott,amit piszok módon nem fogadtam el...valami lett velem,az üveggolyó idején még nagyon szerettem az ilyeneket és nem értettem azokat,akik nem veszik könnyedén annak,ami:játéknak.Megváltoztam,sajnálom,már nem tudok jó szívvel részt venni ezekben,ne haragudjatok.
Régebben történt ,hogy egy alig-ismerős,akivel ugyan(szinte) semmi bajom,csak éppen az égadta világon semmilyen kapcsolatot nem szeretnék tartani vele a sima köszönésen és pár könnyed és felszínes mondaton túl,mesélte,hogy követi a blogomat.Volt még valami kaján és fölényes zárójel,már nem emlékszem rá pontosan,de bennem akkor tudatosult,hogy nem csak az olvas,akinek szánom(nevesen hasonszőrű rongymíves álmodozók),hanem tényleg bárki,olyanok is,akiknek semmit nem szeretnék elmondani magamról.
A blogot ugyan nem zároltam,de azóta nem játszom.Ez van.
Nem töröltem az idevágó régebbi bejegyzéseket,megvannak mind a díjak és a játékok is,több viszont nem lesz.Ennyi rólam,azt hiszem,több,mint elég :-D

Megjegyzések

Monika üzenete…
Teljesen megértelek!!!!!!!
Silerika üzenete…
Megértelek, de azért csak mutass nekünk sok szépséget, amit varrsz! (azok meg hagy irigykedjenek)
Anna üzenete…
MOst már okosabb vagyok... megértelek! Ráakadtam a boltodra is... Nem is tudtam hogy itt minálunk létezik ilyen oldal. Ne haragudj, de nagyon kíváncsi vagyok, vásárolnak interneten az emberek (asszonyok) itt mifelénk? Válaszod nagyon értékelném. Díj nélkül akkor - de örömmel és szeretettel jelentem hogy szeretem a blogod NAGYON! Anna.
katafolt üzenete…
Köszönöm,hogy értitek :)

Anna,nincs olyan nagy forgalom,mint az etsy-n vagy akár a meskán,de azért vásárolgatnak...szerintem kevesen tudják,hogy egyáltalán létezik nálunk ilyen.

Örülök,hogy szereted a blogom !
Anna üzenete…
hát kevesen... látod én sem tudtam, pedig szoktam vásárolni neten, könyvet pl.
Maimoni üzenete…
De jó fej vagy! Hasonlóképpen érzek a díjakkal kapcsolatban, de én ezt még így nem mertem leírni, csak sunnyogok....:)))
Na majd most bátorságot merítek.
katafolt üzenete…
:))),Maimoni,aki szereti,csinálja,de nem kellene kényelmetlenül éreznie magát annak sem,aki másképp gondolja,nem ?
Muzsi Attila üzenete…
Pedig éppen rád gondoltam legelőször a blogger dijjal kapcsolatban. Megértem döntésedet, én attól függetlenül privátban dijazom a blogodat, mert ha kreativitásról jön a szó, akkor a tiéd az. További jó munkát kivánok neked.
katafolt üzenete…
Köszönöm, Attila, igazán megtisztelő!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi