Ugrás a fő tartalomra

Színtelen Kokopelli




Ilyen férfias lett a színek nélkül varrt Kokopelli-párnám.Egész sor tarka ufo is befejezésre vár még.Párna lesz belőlük.Vagy táska,falikép,még nem tudom.

Încă o pernă Kokopelli.
E prima variantă incoloră .Mai am căteva în diferite culori.Cândva,odată,vor ajunge perne.Sau genti,ori tablouri textile.

Megjegyzések

Ili üzenete…
Húúúúúúúú!!!!!!! Ez nekem nagyon tetszik! Egyszerűnek látszó, nagyon munkás darab!!!
Julcsi üzenete…
Jóóó!!!
És a tűzése is klassz!
Feszter üzenete…
Eszméletlen jó!
F.Gina üzenete…
Marha jó lett, finoman fogalmazva :))
Adtam neked egy díjat !
QUILT UNIVERS üzenete…
Imi place grozav de mult cantaretul singuratic.
Czkriszta üzenete…
Imádom ezt a mintát, de az én agyam nem volt elég kreatív ahhoz, hogy felhasználjam.Pedig fiúknak vagy elvont gondolkodású lányoknak biztosan bejön!
katafolt üzenete…
Köszi,thanks,merci :-)

Kriszta,én is megvártam,amíg a gyermek megrajzolta.Fogok még ilyeneket varrni,az biztos,nagyon megszerettem.
Corinna Nitschmann üzenete…
Színtelen? Hiszen a fekete és a fehér is szín! ;o) Méghozzá nem is akármilyen. Vagyis ugyanolyan, mint a többi. No, nem kekeckedek, pontosan értem, mire gondoltál. :o) Vajon a klisé a fekete-fehér-szürke-barna legénylakásokról mennyire lehet igaz? Csak hangosan gondolkodom, már máskor is agyaltam rajta, hiszen a lakberendezési, dizájn és hasonló újsáhgok és műsorok ezt sugallják. De vajon a világ összes igényes legénylakása is ezt hozná ki? Kizártnak tartom ui., hogy a hímnemű egyedek nemüknél fogva ezeket a színeket előnyben részesítenék a "vidámakkal" szemben. Vagy a családos emberek, szegények, kénytelenek kompromisszumban élni azzal, hogy a feleség és a gyerekek színesebb környezetet szeretnének? Nem valószínű.
Nemezes üdvözlettel: Corinna
katafolt üzenete…
Corinna,minden szavad igaz !
Viszont azt látom,hogy akik nálam férfinak keresnek ajándékot,mindenre azt mondják,túl színes ez neki...Azt nem tudom,egy pasi milyent vásárolna magának,olyanom még nem volt :-).De például vásárokban vannak visszatérő csodálóim(no,nem nekem,hanem a varrományaimnak)és nem tűnt úgy,hogy nagyon megijednének a színektől.De ők nem maguknak vásárolnak,hanem az asszonynak vagy a gyereknek.
Névtelen üzenete…
"Színtelenül" is szuper lett! :) És... kaptál egy díjat a blogomon!
F.Gina üzenete…
Megint nálad esett le a tantuszom ! Évek óta fetrengek itthon két pw párnán, amit vagy 5 éve varrtam, és ausztrál anyagból vannak, és kokopelli figurák vannak rajta :)) És csak most jöttem rá, pedig minden nap látom ! Majd megmutatom a blogomban, jópofák .

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi