Ugrás a fő tartalomra

Hiánypótló Minden vásáron van egy vagy két nagy kedvenc. A nagy kedvenc első ismérve, hogy majdnem minden arcra mosolyt csal. A második, hogy csak egy példányban létezik. A harmadik meg, hogy utolsó nap többen jönnek vissza érte, de akkorra már bottal üthetik a nyomát. Ilyen volt a Szent György Napi vásárban ez a macskás falikép és egy sárgás-narancsos-zöldes elefántos kistakaró. Macskáékról még nem készült repró, de a narancsos elefántbébit megvarrtam egy kedves fiatal pár kérésére.Beszéltem is nemrég a kismamával telefonon, csak a számát nem mentettem el, sajnos :(. Remélem, jár erre, vagy benéz a boltba. Elefántka ott vár rá, félretéve.

Fiecare tîrg are unul sau două  produse favorite. Cum cunoaştem un favorit ?Pro primo, prin faptul că mai toţi vizitatorii zîmbesc cînd se uită la el.Pro secundo, există un singur exemplar din acest produs.Pro tertio, în ultima zi revin mai multe persoane cu dorinţa de a-l cumpăra,dar  atunci el deja e departe...În tîrgul de la Sfîntu-Gheorghe am avut două asemenea produse: acest tablou cu pisici şi o păturică galben-portocaliu-verde cu elefant. Cu pisici încă mai rămîn datoare, păturica însă e gata, am promis atunci unui cuplu drăguţ. Am şi discutat cu mămica la telefon, dar,mea culpa, am uitat să salvez numărul ei :(. Sper că mă citeşte sau se uită prin magazin. Elefanţelul o aşteaptă acolo,cu menţiunea rezervat.

Megjegyzések

Shushanna üzenete…
Megint jól esik nálad sétálni.:)
Hogy lesznek ilyen pihe-puha pufik a takaróid? Annyira átjön fotón is a puhaságuk...
lili.constanta üzenete…
Draga Katy, multumim pentru inimioare. Le-am purtat cu mare drag la Expozitia de la Craiova si acum fiica-mea este tare mandra de ea! :))
katafolt üzenete…
Zsuzsi, nagyon vastag vatelint használok, attól ilyenek.

Draga Lili, mi-a placut sa vad ca purtati inimioarele si ma bucur ca acum a ajuns la fiica ta. Sa-i paorta noroc!
Ela üzenete…
Lucrarile tare sunt asa dragute incat ar fi greu sa nu-ti placa si sa nu le doresti!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!