Ugrás a fő tartalomra

Puli pihen


Annyira szerettem  Réka takaróját, hogy muszáj volt valami hasonlót varrnom, csakhogy nem maradt már azokból az anyagokból. Úgy terveztem, hogy szívzsebes-manós lesz. Ám közbeszólt egy megrendelés: ehhez a pulis párnához kértek egy takarót a kinőtt bébiszőnyeg helyett.Olyan anyagaim már nincsenek, de szerencsére a hasonló színvilág miatt ez is talál. Valahogy nem akaródzott feketével applikálni, inkább cérnarajz lett. Ugyan tovább tartott elbogozgatni a sok cérnát, mint megvarrni a sok apró pöttyöt, de sebaj, imádom a végeredményt.

 Mi-a făcut plăcere să lucrez la pătura lui Réka. Imediat după terminarea ei am început ceva asemănător, dar cu materiale diferite. Credeam că o voi finaliza cu obişnuitul buzunar în formă de inimă şi un spiriduş somn uşor. Între timp însă am primit o comandă pentru o pătură în locul covoraşului cu puli. Nu mai am nimic din acele materiale, însă mi-am dat seama că nuanţele acestea vor fi tocmai potrivite. Nu am vrut acum să fac aplicaţie neagră, mai bine am "desenat "cu aţa. E drept că a ţinut mai mult finisarea nenumăratelor fire de aţă pe verso decît lucrul în sine, dar nu regret, îmi place rezultatul.

Megjegyzések

Móni üzenete…
Ó, nagyon jó lett! Nagyon klassz a cérnapuli és a tappancsnyomok is!
Judit üzenete…
Minden nap benézek hozzád, nagyon szeretem a munkáidat, ez a takaró nagyon az én színeim, imádom! Olyan jól tudod összeválogatni a négyzeteket, gyönyörűek, puhák, szívet melengetőek!
katafolt üzenete…
Köszönöm :)
Honfi Viktória üzenete…
Istenem, ezek a kutyus lábnyomok! :) De jó lenne nálad gyereknek lenni :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!