Ugrás a fő tartalomra

Puli pihen


Annyira szerettem  Réka takaróját, hogy muszáj volt valami hasonlót varrnom, csakhogy nem maradt már azokból az anyagokból. Úgy terveztem, hogy szívzsebes-manós lesz. Ám közbeszólt egy megrendelés: ehhez a pulis párnához kértek egy takarót a kinőtt bébiszőnyeg helyett.Olyan anyagaim már nincsenek, de szerencsére a hasonló színvilág miatt ez is talál. Valahogy nem akaródzott feketével applikálni, inkább cérnarajz lett. Ugyan tovább tartott elbogozgatni a sok cérnát, mint megvarrni a sok apró pöttyöt, de sebaj, imádom a végeredményt.

 Mi-a făcut plăcere să lucrez la pătura lui Réka. Imediat după terminarea ei am început ceva asemănător, dar cu materiale diferite. Credeam că o voi finaliza cu obişnuitul buzunar în formă de inimă şi un spiriduş somn uşor. Între timp însă am primit o comandă pentru o pătură în locul covoraşului cu puli. Nu mai am nimic din acele materiale, însă mi-am dat seama că nuanţele acestea vor fi tocmai potrivite. Nu am vrut acum să fac aplicaţie neagră, mai bine am "desenat "cu aţa. E drept că a ţinut mai mult finisarea nenumăratelor fire de aţă pe verso decît lucrul în sine, dar nu regret, îmi place rezultatul.

Megjegyzések

Móni üzenete…
Ó, nagyon jó lett! Nagyon klassz a cérnapuli és a tappancsnyomok is!
Judit üzenete…
Minden nap benézek hozzád, nagyon szeretem a munkáidat, ez a takaró nagyon az én színeim, imádom! Olyan jól tudod összeválogatni a négyzeteket, gyönyörűek, puhák, szívet melengetőek!
katafolt üzenete…
Köszönöm :)
Honfi Viktória üzenete…
Istenem, ezek a kutyus lábnyomok! :) De jó lenne nálad gyereknek lenni :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)