Ugrás a fő tartalomra

Kutyás


A mai párnát piros pöttyös kutyus díszíti. Itt megvásárolható.

Egyéb: ma reggel valahogy rátaláltam 19 olvasatlan, moderálásra váró megjegyésre. Elnézést kérek mindenkitől! Most közzétettem mindet és válaszoltam is rájuk a megfelelő helyen.
Kedves új olvasóm, Móni is megtalálja a választ a feltett kérdesre az adott bejegyzésnél(Házikók, fák).
Bocs, hogy csak most !

Perna de azi e ornată cu un căţel roşu cu buline. Poate fi cumpărat de aici.

Altceva.Azi dimineaţă am găsit 19 comentarii mai vechi, nemoderate.Le-am postat repede şi am răspuns la ele.Scuze pentru întîrziere!

Megjegyzések

Mihaela üzenete…
Doamne,Kati,cata dragoste transmit obiectele tale!
katafolt üzenete…
Multumesc, Mihaela :)
Móni üzenete…
Kedves Kata!
Jobb későn, mint soha - hogy egy közhellyel éljek :D Köszönöm szépen a válaszod! Egyébként nem késett el, csak ma sikerült a pár napja vásárolt szabad gépi tűzéshez szükséges talpat kipróbálnom. Addig is nézegettem rendszeresen a párnáidat, merítgettem belőlük az inspirációt, varrtam két párnát (a lányom rajzaival), a következőn már sz.g.t. is lesz!
Egy újabb kérdés, ha szabad: ezeken az utóbbi párnákon a rátét milyen anyagból van? Mert úgy nézem, hogy csak pelenkaöltés van a szélüknél, az meg gondolom, nem lenne elég a tisztázásra, ha bomlós anyagból lennének...
Végül, bár gondolom, nem mondok újat: gyönyörűek a párnák!
katafolt üzenete…
Móni, a rátét rendes pamutanyag, nem különösebben foszlós. Ragasztófátyollal dolgoztam, az meg is erősíti. Szerintem elég erős a pelenkaöltés, oda-vissza ölt a gép, nem fog kifoszlani. Ha nagyon biztosra akarsz menni, csinálhatod úgy is, hogy előbb bevasalod a széleket és ayután varrod fel. Én nem szoktam.
Móni üzenete…
Hát, én nem is tudtam, hogy létezik varrógépen pelenkaöltés... Csak egy másik kommentben is beszéltek róla valakivel, így állt össze a kép. Ámulok-bámulok. :D Azért ezt tudva is szépek a párnák ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!