Ugrás a fő tartalomra

Álommanó párnára költözött


 Nem ez az első eset, amikor egy elképzelésem találkozik a megrendelő kérésével. Szerintem is jó ötlet Manót párnára varrni, dehát ötlethiányban sosem szenvedtem, hanem az idő...ajajjj! Ezért jó, ha valami KELL és kész. Nincs kifogás, meg kell csinálni. S akkor csudamód lesz valahonnan idő is, többre is :).
 Ez a rózsaszínes a teszt-párna.A boltban próbál szerencsét. A kérés kékre szólt. Később hozom. Most még néhány álommanós-szívzsebes takaróval jöttem.

 Nu e prima dată cînd o idee mai veche de a mea se întîlneşte cu cerinţele clientului. Mi-am imaginat mai de mult ca Spiriduşul ar arăta splendid pe o pernă, însă nu sufăr eu de lipsă de idei, dar timpul....eeei!
De aceea e bine cînd ceva se impune, TREBUIE şi gata.Fără pretexte, trebuie făcut. Şi atunci în mod ciudat apare de undeva şi timpul necesar realizării, chiar şi pentru mai multe piese :))
 Aceasta din poze e perna-test, îşi încearcă norocul în magazin.
Cererea era pentru o pernuţă albastră. Mai tîrziu revin cu ea. Acum vă mai arăt cîteva pături cu spiriduş somn uşor în buzunarul obişnuit în formă de inimă.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
De még milyen jó ötlet! Szuper, nagyon-nagyon tetszik! És a takarók is csodaszépek, szokás szerint. Szépen feldobja a kéket a piros virágos anyag.
Móni üzenete…
Nagyon aranyos párnán is az állommanó! Hát igen, az időhiány bizony nálam is határt szab az elképzeléseimnek, de annyira szeretem, amikor egy-egy ilyen régi álmom visszaköszön egy megrendelésben...
katafolt üzenete…
Adél, szeretek belelopni valami szokatlant, ez általában valami elütő színű vagy nagyobb mintás virágos.

Tudod, Móni, én lassan már csak az ilyen megrendeléseknek örülök :) Dehát nem lehet minden megrendelő gondolatolvasó :D
Berry üzenete…
Én már felnőttem, de a te álommanód mégis jól megdobogtatta a szívemet, annyira tetszik! :)
Bea üzenete…
Nagyon kedvesek a dolgaid. Nekem abszolút "bejön" a rózsaszín-fekete is. Van egy csomó rózsaszín anyagom nekem is, mert vettem, és nem használtam fel még őket. talán ezen a héten...
katafolt üzenete…
Berry, örvendek, hogy azért tetszenek :)

Bea, nekem is rengeteg rózsaszínem van, és most már szívesen is dolgozom vele. Régen nagyon nem szerettem ezt a színt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!